Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

scs001 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (8)Időben csökkenő Időben csökkenő
scs001
8 élménybeszámolót írt
8
12 éve tag
2018.02.10. 20:49
2018.02.08-án került sor a BM Országos Síbajnokságra az I-es pályán. Katasztrófális időjárás-zuhogó eső- fogadott bennünket, versenyzőket a hegyen és két, KIVÁLÓAN ELŐKÉSZÍTETT ÉS KARBANTARTOTT PÁLYA, ami a körülményekhez képest meglepően jól állta a sarat a kb. 100 induló ellenére, amiért maximális köszönet illeti a Zemplén Kalandpark dolgozóit. Maximális respekt és köszönet nekik!
scs001
8 élménybeszámolót írt
8
12 éve tag
2012.02.23. 11:32
Szia !

Így már értem ! Sajnos azon az egyetlen napon voltál, amikor nem működött a ratrak, így kezelni sem tudták a II. pályát ! Gyere vissza legközelebb, biztosan jobbak lesznek az élményeid !
Előzmény: (citrox 135174)
scs001
8 élménybeszámolót írt
8
12 éve tag
2012.02.20. 21:08
Szia !

A ratrak vasárnap már működött, a II-es, hóágyúzott pálya tökéletes állapotban volt reggel, de szerintem te ( a fenti kérdéseidből következtetve) az I-esen síeltél (műanyag) és azon valóban voltak buckák, de arra a ratrak nem is mehet rá, mivel nincs hóágyúzva ! Verseny nem volt rajta, csak síoktatás folyt az alsó harmadán, bólyák között. Ki kellett volna próbálnod a hóágyúzott, hosszabb pályát is !
Előzmény: (citrox 135077)
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
scs001
8 élménybeszámolót írt
8
12 éve tag
2012.02.02. 11:44
Igen, én is az előbb hallottam, hogy megjött, ma délután rakják össze a hegyen és ezt követően már "Ő" fog járni a legmeredekebb, fekete szakaszokon, hogy szombatra full üzemmódban működhessen a terep. Hajrá Újhely !
Előzmény: (huligan 132972)
scs001
8 élménybeszámolót írt
8
12 éve tag
2012.01.16. 09:02
Szia !

Természetesen, a tagjaink közül legalább 20 fő fenn lesz, plusz a versenyzőink, akik nem indulhatnak az + 6 fő, úgyhogy leszünk bőven, akik vállaljuk a ruccsolást !
Legfrissebb info( 2012.01.16. 9 óra): a tegnapi időpont óta egyfolytában mennek a hóágyúk, jelenleg is, technikai akadály nem volt !!!
Előzmény: (AAron 130816)
scs001
8 élménybeszámolót írt
8
12 éve tag
2012.01.15. 20:34
Huligan !

Ha a SnowShow-ra gondoltál, akkor arról valóban tudunk, ha jól sejtem email-t is váltott a kollégám veled, csak a mellékelt plakáton nem jelenítettétek meg, hogy az Boda Pál emlékverseny lesz, ezért csodálkoztam. Így már teljesen egyértelmű ! Szerintem tíznél több gyereket fogunk nevezni, bár ahogy látom a legjobbjainkat nem nevezhetjük, mert szerepelnek az Alpesi Rangsorban, előfutónak remélem leengeditek majd őket ! Ha valamiben tudunk segíteni, jelezzétek nekünk !

Pásztory Gábor ! Korrekt véleményed van, de szerintem a hölgy már nagy ívben tesz a topic-ra, elmondta a tutit és tovaszállt....
Előzmény: (huligan 130797)
scs001
8 élménybeszámolót írt
8
12 éve tag
2012.01.15. 18:45
Örömmel tudatom mindenkivel, hogy ma 17 óra után az összes hóagyút beindította a kalandpark személyzete, -4, -5 fok van, nem szeretném elkiabálni, de idáig információim szerint tökéletesen működik a technika. Az információ tuti, a kalandpark vezető asszonyától kaptam, amit a kezelő személyzet is megerősített !!! Úgy tűnik a jövő hét végén már a teljes hosszában behóágyúzott 2-es pálya és a vadonatúj tanulópálya is a közönség rendelkezésére fog állni. Gyertek minél többen !

Huligán ! Természetesen minden gyerekünket és versenyzőnket benevezzük a Boda Pál Kupára, bár megmondom őszintén sokat nem tudok róla, ha közölnél ezzel kapcsolatban valami plusz infót azt megköszönném !!!
Előzmény: (huligan 130665)
scs001
8 élménybeszámolót írt
8
12 éve tag
2012.01.14. 15:28
Kedves nici0909 !

Úgy látom azért regisztráltál be, hogy leírhasd a lesújtó véleményedet, nos én meg azért, hogy válaszolhassak rá !

A kalandpark honlapján a sípályánál és a libegőnél jelzik, hogy hétköznapokon, csak 10 fő felett indítják a libegőt és a felvonót. Esetleg érdemes lett volna indulás előtt informálódni!
A műanyag pályáról: ezen a fórumon is leírták előttem sokan, hogy kemény, jeges, kifagyott hóra hasonlít, ami valóban eléggé nehéz műfaj, és nem is igazán hódeszkásoknak készült. De én láttam már rajta jó pár embert board-ozni, és nem a fenekükön, hanem a deszkán( vagy ami ilyen felületen kívánatos: a deszka ÉLÉN !!!) Ergo: lehet rajta deszkával is menni, csak tudni kell hozzá a megfelelő szinten board-ozni A piros jeledből kiindulva neked kellett volna tudni rajta menni ....

Mielőtt nekem esnél, hogy nincs összehasonlítási alapom, közlöm veled, ha már Szlovákiát szóba hoztad, hogy Szlovákia ÖSSZES JELENTŐS ÉS NAGY SÍTEREPÉN síeltem már az elmúlt több, mint 30 évben, amióta sízek ! A helyi versenycsapat vezetője vagyok, minden hétvégén a Neveplaston edzenek a gyerekeink, iskolázásra kitűnően megfelel, szlalom pályát
szoktunk rajta tűzni és a 6 éves fiam és vele egykorú társai is szépen mennek benne ! Nem mondom, hogy nem jobb havon, mert az természetesen sokkal jobb, de ha ez van nekünk, akkor ezen sielünk ! Ha gondolod és legközelebb erre jársz szívesen megmutatjuk, hogy hogyan kell rajta sielni, de akár boardozni is ! ( Egyébként most is onnan jövök, edzést tartottunk és egész jól fel lehetett menni autóval a hegyre az úton. Már annak aki tud vezetni....) Ezzel nem akartalak megbántani, de az kissé szíven ütött, hogy mindenkit le fogsz róla beszélni ! A sípályák csak részei a kalandparknak, nem azonos vele ! Hozzá tartozik a 4 fokozatú kalandpálya, Kelet_közép Európa leghosszabb téli-nyári bobpályája, amit naponta több ezren próbálnak ki amióta megnyitott, úgyhogy ha lebeszélsz embereket róla, akkor legalább tudjad, hogy miről beszéled le őket ! na erről ennyit !

Huligánnak és a többieknek egy kis infó: holnap (azaz 15-én, vasárnap) kezdődik a 2-es pálya hóágyúzása, ha a sors is úgy akarja, akkor jövő hét végén már teljes hosszban kinyit a 2-es pálya és a tanuló pálya is, tehát megkezdődik itt a havas síszezon végre-valahára ! Ha bárkinek kérdése van, nyugodtan forduljon hozzám, amire tudok, válaszolok itt a topikban !
Előzmény: (AAron 130198)
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.