h i r d e t é s

gyulimuli2 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (237)Időben csökkenő Időben csökkenő
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
Topik: Visegrád
2026.01.28. 16:59
Úgy legyen! Addig is lessük az időjárást.
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
2026.01.21. 18:08
Ma megfogadtam Rezső tanácsát . Kibuliztam egy szabadnapot és átmentem Visegrádra.Azt hiszem jó választás volt. Látszik a sok beleadott munka a csapat ismét megmutatta hogy lelkesedésből nincs hiány. Ma nagyon jó pályán csúszhattunk sok havat csinált a csapat. A fiúk továbbra is nagyon segítőkészek.Ha hiszitek ha nem ma egy 92 éves bácsival is találkoztam a mini gleccseren és nem a büfében hanem a pályán. Jó volt látni hogy a tauló fiatalok mellett valaki ennyi idősen még lécet húz minden elismerés! Történt egy kis technikai malőr de Rezső jött és havat lapátolt valamint felvonót javított itt a főnök is kiveszi részét a munkából. Nagyon jó volt ma .Köszönet Rezsőnek és kis csapatának! Remélem a szombati bulira is át tudok menni.😉
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
2026.01.20. 15:31
Hajrá Rezső szuperek vagytok! 😃
h i r d e t é s
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
2026.01.14. 19:15
Ma ismèt visegrádon csúsztam. Az idő most nem volt olyan szép mint szombaton de mozogni jó volt. Nos nehogy az legyen hogy elfogult vagyok Visegráddal (pedig de) ma volt egy kis hiányérzet.Lehet a napsütés is hiányzott de csendben mondanám hogy lehet a ratrak nyom hiányzott a mai napból.Jó lett volna a nyomvonalába menni egy két kört de biztos oka van miért maradt el.Ennek ellenére szeretjük a mini gleccsert. Hajrá Rezső Hajrá Visegrád.Legközelebb.😉
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
2026.01.10. 21:40
No péntek délután nem jött össze de ma átjutottunk a mini gleccserre. Ennyi embert ritkán látni errefelé. Hála az időjárásnak sokan kilátogattak nem csak síelni hanem rengeteg család szánkózni is tudott végre. A pályát nem akarom az egekbe dícsérni de Rezső és lelkes csapata ismét megmutatta hogy sok munkával és szeretettel nagyon sok embernek lehet örömet okozni. Sokan voltunk de mivel évek óta újra működött a kedvenc tányéros megoszlott a tömeg. Eltekintve egy két szezonkezdeti technikai nehézségtól amit a fiúk rögtön orvosoltak szuper nap volt. Amint lehet megint megyünk. Köszönjük a mai szép napot. Kedves Rezső külön köszi a megbeszélt felajánlott segítségedet de óriási szerencsével megtaláltuk a telót! A mini gleccserr még ebben is velünk volt. Hajrá Rezső Hajrá Visegrád! https://media.tenor.com/H-bvSE9vVlEAAAAM/cute.gif
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
2026.01.07. 15:26
Hajrá Rezső végre egy jó szezon néz ki. Valószínű péntek ott leszek
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
2026.01.07. 15:24
szia dézi jó látni nem tudni ott a környéken hogy lehet elzavarni azt a bandát és végre újra birtokba venni az ország legjobb sípályáját
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
2026.01.01. 13:19
Hajrá fiúk drukkolunk és lessük az időjárást!
boldogujevet-buek.gif
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
2025.02.22. 18:00
A mini gleccser újra él!!! Mit is lehet mondani. Gyors reggeli Nagymaros 10 órás komp és fél 11 kor már a pályán csúsztam. Tökéletes kezelt pálya szuper zenék lelkes segítő csapat. Szikrázó napsütés finom tea és bográcsban főtt bableves! Mi kell még? Mondjuk nekem az uncsi mert egyéb program miatt a mai napot kihagyta pedig Visegrád a kedvenc. Na de sebaj én nagyon elfáradtam sorállás nem igen volt működött minden. Rezső a hó nagyiparos és kis csapata újra megmutatta számukra nincs lehetetlen! Köszönjük! Jövő héten újra ott a helyünk. 😇😇😇⛷️
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
2025.01.24. 08:13
Sziasztok. Van valakinek infója mostanában szombaton mennénk! Előre is köszi!
Előzmény: (Tamás70 207597)
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
2025.01.13. 12:07
Nem tudja valaki mikor húz már el a mostani tulaj és valaki hozzáértő átvhehetné kékest. Legalább három hete lehetne működtetni mert hó is volt hideg is volt. Szomorú ami itt történik!
Előzmény: (Kis Kovi 221865)
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
2025.01.13. 12:03
Innen kamera nélkül is örömmel leselkedünk. Szurkolunk! 😄
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
2025.01.13. 07:03
látok amit látok végre felcsillant a remény alig várjuk a nyitást hajrá Visegrád
Előzmény: (Mil 222113)
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
2024.12.31. 08:23
Hát mi is alig várjuk hogy Visegrád megnyisson de szerintem elég nagy a kockázat mert jártak már úgy három nap munka után hogy kárba veszett az egész. Bízunk Rezsőékben én biztos vagyok benne amint lehet nekiindulnak a hógyártásnak. Hajrá Visegrád!
Előzmény: (Kis Kovi 222069)
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
2024.12.24. 13:36
Minden kedves sítársnak és a visegrádi csapatnak békés boldog karácsonyt és havas szezont kívánunk Gyula és unokája.
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
2024.11.22. 17:57
Innen a túloldalról öröm látni hogy már világít a lámpátok az oktatás alatt Már várjuk hogy behavazódjatok és át tudjunk menni a mini gleccserre csúszkálni. Addig is drukkolunk nektek sok havat kívánva a túloldaliak nevében Gyula
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
2024.01.23. 21:29
Végre sikerült! Két hete csak otthonról néztem sóvárogva betegség miatt a visegrádi csodát. Ma reggel végre összekaptuk magunkat az uncsival és irány a sípálya.Kicsit félve mentünk mert az előrejelzés ellenére marostól a határig havas eső hó és ónos eső is volt. De lássstok csodát a bátrak elnyerik jutalmukat és Visegád gyönyörű napsütéssel várt minket. A pálya a szokásos dunakanyari csoda gleccser egy dombon. Ezt mindenkinek látni kell. Frissen ratrakolt szuper pályák. Hétköznap lévén sorállás semmi, volt hogy kettőnké volt az egész pálya. Rezső és szorgalmas csapata ismét bebizonyította értenek ahhoz amit csinálnak. A fiúk segítenek mindenkinek. A büfébe finom a tea is. Köszönjük az élményt a visegrádi csspatnak amint lehetőség lesz ismét megyünk. Üd Gyula
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
2024.01.09. 09:28
😀😀😀😀 Éljen éljen
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
2023.12.23. 22:05
Kékes az ország talán leghosszabb szánkópályája lett. Pedig tavaly is elég sokáig lehetett volna síelni mert jók voltak a körülmények. Az idén is kb 2 hete lehetne már síelni megfelelő pálya fenntartás mellett és ki tudja milyen hosszú lehetne az idei szezon hiszen csak most jött meg az igazi tél. Szomorú ami kékesen történik. Talán ide sem ártana egy kis tao támogatás mindjárt mennének a dolgok.
Előzmény: (Tervező 219862)
gyulimuli2
237 élménybeszámolót írt
237
18 éve tag
2023.12.07. 19:33
minerel kékes addig nem fog kinyitni amíg nem lesz tulajdonosváltás ez biztos. Ne is reménykedjen senki annyit sikerült egyszer kideríteni a síelős csapatnak hogy valami útépítős akárkiké az egész és nekik nyűg a sípálya.Szerintem még nem lesz valaki más vagy valami politikus aki szeret itthon síelni addig marad szánkópálya.Addig is maradnak nekünk az alacsonyabban fekvő pályák nekem pl Visegrád ahol van hozzáértő és elkötelezett tulaj és lelkes csapat akik igazán a TÖMEGSPORTÉRT dolgoznak .becsüljük meg a többi pálya munkáját és bízzunk abban hátha valaki a kékes tulajának a tökére lép hogy mi a helyzet.Jó szezont mindenkinek
Előzmény: (minerel 219519)
következőutolsó
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE