Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

ateszm által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
ateszm
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2010.12.30. 22:18
Párommal érkeztünk Parád felől ,reggel 9 óra tájban.A főbb utak havasak,de jól járhatóak(téli gumi!).A parkoló jól kialakított,nagyon közel a pénztárhoz,illetve a pályához.
A nap első negatívuma a sorban állás a pénztáraknál.Fél óra elteltével jött egy alkalmazott,aki közölte,hogy amelyik sorban állunk,csak ott fogadnak el üdülési csekket,a többinél nem...Persze ekkor már hízott a tömeg a többi sorban is,nem álltunk ki,kivártunk...
Úgy újabb 3/4 óra alatt sorra is kerültünk.
A jegy kiadása 2perc volt. :O
A 4-es pályán nyitottunk,kellemesen indult,majd jött a "feketeleves". a híd utáni jobbostól,kavicstenger!!! szigorúan lépésben odafigyelve...A 3-as pálya erdős részén is kavics hegyek...A közös szakasz,nap végére enyhén jegesedve,de nem volt gáz.Ne a legjobb léceteket csatoljátok fel!(sajnos nekünk csak 1 pár van)
Bármelyik pályán mentünk,a felvonóknál a legkevesebb várakozás is 20perc volt.14h felé jelzett a has,irány a hütte. 40percet itt is eltöltöttünk a sorban állással,mire a Kis hölgy,(aki kedves volt),közölte,hogy kicsit várni kell. 15perc alatt el is készült a rendelt étel.
Kellemesen indult a nap,amit teljesen lehangolt a pálya elhasználtsága,valamint a rengeteg sorban állás,mindenhol...
amit viszont mindenképpen kiemelnék,az a személyzet maximálisan pozitív hozzáállása mind a felvonóknál,mind a hüttében. Így utólag visszagondolva,és tudomásul véve,hogy főszezonnak a csúcsán vagyunk,egy igen kellemes napot sikerült itt eltöltenünk. Az idő kristálytiszta,napsütéses, a domb tetejéről mintha a Magas-Tátrát véltem volna felfedezni. Az otthonról hozott ágyaspálinka kortyolgatása a kövek okozta károkat is enyhítette...:)
Ajánlom a pályát családosoknak,akár kisgyerekekkel is,a mosdóban pelenkázási lehetőség,mozgássérült WC.
ateszm
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
Topik: Bánkút
2010.02.06. 20:38
Köszönöm válaszod.Alszok rá egyet,de a párom kölcsön carving lécét,nem beszélve az én léceimről,valószínűleg kimarad Bánkút.Átnézek a Kékestetői topic-ba. Jó éjt,sok havat.
ateszm
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
Topik: Bánkút
2010.02.06. 16:38
Sziasztok. szeretnék egy kis friss infót kérni Tőletek. Vasárnap (holnap) az asszonnyal tervezünk egy kis Bánkúti síelést. Érdemes oda menni? Milyen a pályák állapota? Tényleg annyira köves? Vagy inkább válasszak más terepet. MSZI kilőve,mert vasárnap lévén,gondolom 10000-en lesznek.
Esetleg van infója valakinek Kékestetőről? Válaszotokat előre is köszönöm. üdv ateszm
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.