Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lhzo által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
Lhzo
7 élménybeszámolót írt
7
5 éve tag
2021.12.28. 15:01
Szép napos időt mindenkinek!
Életünkben először úgy gondoltuk a felnőtt gyerekeinkre bízzuk az ünnepi készülődés örömét, gondjait. Mi útra indultunk Murauba. A határ könnyedén átléphető volt, igaz egy dossziényi dokumentum (3 oltás,pecsétes papírok
+ antigén teszt,green pass) felkészülve érkeztünk oda. A Club Hotel ablakából a felkelő nap ☀️ sugarai ébresztették a reggelt. Szombat és vasárnap még voltak,de hét közepén igen kevesen .
Az új kabinoknak köszönhetően gyors, kényelmes könnyű feljutás volt. Minden pálya kifogástalan állapotban .így napi rutinná vált a közép állomásig való 2 bemelegítést követően a talp állomásig való csúszás, amit 3-4-szer délig meg ismételtük. Az új panoráma hüttében elfogyasztott étel után a naposabb oldalt választottuk és délután ezeken a pályákon csúsztunk zárásig . Feleségem, aki nagyon óvatos síelő, élvezte a 40-60-as tempót. Könnyedén, biztonságos sieléssel mentünk 40-50km-rt naponta. Kellemes napsütötte hetet töltöttünk itt. Mindenkinek ajánlom, a fejlesztéseknek köszönhetően osztrák minőség. A maszk szigor tapintható. És végre nem a külföldiek a renitensek, inkább a helyi fiatalok.
Lhzo
7 élménybeszámolót írt
7
5 éve tag
Topik: Lachtal
2021.12.26. 18:18
A kíváncsiság hajtott. Egy napot szántam a hétből e helyre. Nem bántam meg. A pályák kifogástalan állapotban voltak, kevés embert láttam. A hegyek verőfényes napsütésben képeslap szintű látványt nyújtott .
Így karácsony hetében különösen.
Lhzo
7 élménybeszámolót írt
7
5 éve tag
2021.11.25. 15:14
Üdv! Szerintetek 2SP+ vér teszt ami 44000 Bau/ml után veszélyes vagy lehet harmadik oltást kérni?. SP után 8 hónappal készült a vér teszt.
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
Lhzo
7 élménybeszámolót írt
7
5 éve tag
2021.01.28. 14:57
Üdv.: Sporttársak!
Sok beszámolót elovastam és mindenkinek valamiben igaza lehet.Amit hozzá tehetek annyi, így "nyuggerként" kényelmesebb vagyok talán türelmesebb is.Évekkel ezelőtt voltam Eplényben először, és a"helyzet" miatt most nemrég.Valóban van mit javítani, de van kiknek.Igen sok 20-30 percet álni a sorban és 5 percet csúszni.Általában fordítva szoktuk meg.Ésszerü megszervezéssel sokat lehet javítani, de a hely2-3000 fő/nap sportot kedvelőnél tőbbet nem tud kiszolgálni, úgy ahogy azt elvárnánk.Az amit tettek az ott dolgozók a nagy nyomású napokon, az ember próba volt.Én azt láttam a sielést művelő kezdők es haladók sokkal kulturáltabban igyekeznek. Igen vannak még vakmerők, renitensek,a szűk befordulók közepén pihenők, de nincs annyi, mint évekkel ezelőtt.Valószinű az oktatóknak is köszönhető. Bízom benne, mindig jobb lesz, csak idő kell hozzá. Viszlát a pályán: lécet, maszkot fel HAJRÁ!!!
Lhzo
7 élménybeszámolót írt
7
5 éve tag
2020.05.19. 19:10
Üdv Mindenkinek! Tapasztaltam TUX augusztus vizi sí. Egyszer érdemes kipróbálni. Kaprunt érdekesebbnek tartom. Javaslom úgy tervezni a néhány napot, Zell am See nyári túra és fürdőzés a tóban a következő nap ha jó az idő fel a hegyre csúszni egy jót. És még biztos találni érdeklődésnek megfelelő programot. Hajrá lécre fel!
Lhzo
7 élménybeszámolót írt
7
5 éve tag
2020.04.02. 10:38
Kedves télisportokat kedvelő társaim!
Itt az idő, léceinket megélezzük, waxoljuk és videóinkat szerkesszük kedvünk szerint.Úgy gondolom hamarosan nem kell elövenni. A hó hamarabb fog leesni, mint a probléma megoldódna. Türelmet, Egészséget Kvánok Mindenkinek!
Lhzo
7 élménybeszámolót írt
7
5 éve tag
2020.01.25. 12:08
Kiváló 7 napot töltöttünk itt. Az időjárás változatos volt. Kaptunk szikrázó napsütést, ködöt(felhőt),hó záport,jeges esőt, volt mikor ezt egy hosszabb csúszás alatt .Az időnk engedte egy nap kiprobáluk a zell am see felvonót és a megnyitott pályákat.
És hogy teljes legyen a hét a nem messze lévő Kaprun pályáit is be sieltük kivéve a fekete pályát .Szép hetet töltöttünk itt. Hazafelé indulva még megpihentünk Murauban egy 3 órás jeggyel lazítva izmainkat, mert tudtuk hazafelé van néhány 100 km.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.