Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Sátoraljaújhely topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
scs001
8 élménybeszámolót írt
8
12 éve tag
2012.02.20. 21:08
Szia !

A ratrak vasárnap már működött, a II-es, hóágyúzott pálya tökéletes állapotban volt reggel, de szerintem te ( a fenti kérdéseidből következtetve) az I-esen síeltél (műanyag) és azon valóban voltak buckák, de arra a ratrak nem is mehet rá, mivel nincs hóágyúzva ! Verseny nem volt rajta, csak síoktatás folyt az alsó harmadán, bólyák között. Ki kellett volna próbálnod a hóágyúzott, hosszabb pályát is !
Előzmény: (citrox 135077)
citrox
17 élménybeszámolót írt
17
12 éve tag
2012.02.20. 19:43
Sziasztok!
Szombaton délután kipróbáltuk a sípályát!
Sajnos, hogy a ratrak üzemképtelen és így a pálya kezeletlen volt, ez meg a délelőtti verseny? nagyon meglátszott a pálya állapotán, amin a reggelre hullot kb 5 cm porhó sem javított.Össze volt túrva a hó a pálya szélén és közepén, így nagyon megdolgoztatott szemmel láthatóan mindenkit, csupán a profik tudták szerintem élvezni igazán a síelést és a gyönyörű időt.
Kár érte, pedig a pálya valóban jó, én tartottam tőle, de szerintem megfelelő kezelés és karbantartás esetén szuper jót lehetne síelni rajta!
Nagyon elfáradtunk!
Mindenesetre csak így tovább !!!!!!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.