Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Valloire - Valmeinier topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Brockey
209 élménybeszámolót írt
209
17 éve tag
2012.03.07. 17:33
Szia cool!

Köszi a választ és a tanácsokat.
Csak azért gondoltam a szombati csúszásra, hogy a kislány tanításánál már ennyivel is előrébb lennénk, azt az 1-2 órát már nem a vasárnapból kellene elvennünk. (Tavaly La Normán 12 körül átvehettük a szállást, de nem lehetett síelni, így elkezdtünk inni:-)) És ugye 6napos a síbérlet, ami alapból vas-péntek között érvényes. A kérdés, hogy erre a házak közötti bébipályára ráengednek-e minket már szombaton is érvényes síbérlet nélkül?
A központi rövidebb alatt az ülős Pre Aynard-ot érted (a szlalompálya mellettit)?

Üdv:

Brockey
Előzmény: (coolman 136791)
coolman
971 élménybeszámolót írt
971
18 éve tag
2012.03.07. 17:16
Szia Brockey!

Ha időben odaértek, akkor miért ne csúszhatnátok. De szerintem el fog menni az idő a megérkezéssel és a kipakolással és szobafoglalással. Igazából nem is ajánlom a hosszú utazás utáni csúszást, mert ilyenkor a legnagyobb a kockázat a sérülésre. (persze ezt mindenki maga dönti el ki akar ki nem).

A bébi pályát nem tudom milyen de a mi csoportunkból egy a házak között lévő tanulópályán tanultak a kezdők és nagyon jó volt nekik. Utána pedig a központi részen található rövidebb felvonóval érdemes felmenni és a zöld pályán lejönni. Szinte mindenkit ott tanítottak az oktatók is. Van egyébként sí óvoda sí iskola is sok sok kis aranyos tanuló picurkával). Nagyon kezdő központú ez a hely sok tanuló van.

Egész biztos, hogy találtok megfelelőt!!!

üdv. cool
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.