Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Chopok dél és észak topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Meedea
60 élménybeszámolót írt
60
12 éve tag
2013.02.19. 20:23
Szia Juhééé,
Hétfőn kb 10-10.15 magasságában lehetett,mert még vagy 40 percet vett igénybe míg összecuccoltunk,vártuk a buszt,plusz amíg felértünk a pályához.
11 óra után vettük meg a jegyeket,melyek déltől voltak aktívak.
Ti is sorstársak voltatok aznap?
Üdv, Meedea
Előzmény: (Juhééé 155431)
Juhééé
37 élménybeszámolót írt
37
15 éve tag
2013.02.19. 14:25
szia Meedea,

és kb. hány órára értetek ki, amikor megállított a pasas?

köszi

üdv
Előzmény: (Meedea 155430)
Meedea
60 élménybeszámolót írt
60
12 éve tag
2013.02.19. 14:16
Sziasztok!
Chopokra szerencsére csak egyetlen napot fecséreltünk el,mondom ezt azért,mert az égész nap egy nagy kalap .... volt.
Lehet hogy csak rosszkor voltunk ott,de mindez már nem sokat segít rajtunk.

Lényeg,hogy ilyet még nem tapasztaltam sehol...már a legalsó parkoló előtt hatalmas dugó fogadott..mi is megálltunk majd pár perc után elindultunk felfedezni a dugó okát..melyet egy nem épp kedves úriember közölt velünk,miszerint odafent minden parkoló megtelt és menjünk ahova akarunk,mert itt ma nem fogunk síelni..na öcsém ezt kapd el ne a náthát :P Nagyjából 3 km-es sor alakult ki,majd mindenkit szépen visszafordított a pasas.
Végül az út szélén egy kisebb beugrónál leparkoltunk,szedtük a lomjainkat és gondoltuk megvárunk egy buszt...ami jött is,de olyan töminyomi volt rajta,hogy alig volt levegő és persze fizetni is kellett 3 euró/fő.

Megérkezve a kasszához szintén hatalmas sok fogadott,akárcsak a felvonóknál...kerek 22 percet álltunk sorban és ez minden felvonóra érvényes volt-kisebb nagyobb várakozási idővel (10 perc volt a minimum).
És a jéghegy csúcsa még csak ez után következett...a pályarendszer 80%-a olyan buckás volt,hogy igazi nyaktörő mutatvány volt lejutni rajta..kivéve a kék pályákat melyekre jobb híján mi is sanyarodtunk.
Amit még nem értettem,hogy miért nem ratrakolták újra a nagyon buckás részeket...vagy ez csak a kulturált helyeken szokás?

Amúgy a berendezések legtöbbje modern és/vagy jól karban tartott és valószínűleg a pályák is jobbak szoktak lenni,de az tuti, hogy mi nagyon kifogtuk...ezért biztos,hogy a közeljövőben megmaradunk a jól bevált és ismert Ausztria mellett....viszont nagyon olcsó volt,egy hét - szállás,étel,ital,út, síbérlet és minden egyéb apró költséggel cakk pakk 720 euró volt.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.