Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Murau - Kreischberg topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
vassqsa
13 élménybeszámolót írt
13
11 éve tag
2013.02.26. 10:05
Én gyúródeszkán tanultam síelni és a Kreischbergen három évtizedig ezt mindig megtaláltam! Ha esett, ha nem! Ezért jártam ide! Ezidáig. Mert MINDEN REGGEL , a harminc év alatt, frissen kezelt tökéletes pályák vártak.

Köszi a jó tanácsokat, de nincs időm és pénzem két napot várni, valamint nem kívánok jobban az éleken síelni, melegvaxolni és hátrébb terhelni! Ja, és eleget síeltem Szlovákiában, ahol megtudtam, hogy hol lakik a Jóisten.
Előzmény: (Bukfenc 155242)
Imi82
82 élménybeszámolót írt
82
13 éve tag
2013.02.18. 10:38
4 éves korom óta síelek kisebb megszakításokkal akkor még híre sem volt a hazai pályákon a ratraknak és a "gyúródeszka" pályáknak!Ha esett 5 cm hó már mentünk síelni akkor az volt de mára már úgy gondolom nagyot változtak az igények és el is várná az ember hogy ha valami szolgáltatásért fizet maximálisat nyújtsák érte!Pl.5-6 évvel ezelőtt Kreischbergen még napközben is kezelték a pályákat ha buckásodtak(ha ért valamit ha nem) de mára az anyagiasság miatt ez már sehol nem jellemző!Csak a héten tapasztaltakat írtam le nem a terep szapulása volt a célom ha nem esik több hó talán profibban előkészített pályákon lehet csúszni a hátralévő szezonban!
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
Offtopic: Az üzenet nem tartozik szorosan a témához
2013.02.17. 19:57
Csúnya szóval: lájk !
h i r d e t é s
Bukfenc
547 élménybeszámolót írt
547
16 éve tag
2013.02.17. 19:52
Kedves síelők!
Aki "gyúródeszkán" tanulta a síelést, természetesen nyűglődik a kicsit puhább pályákon. A frissen leesett 20 cm természetes hó kristályainak össze kell törnie, hogy igazán tömörödjön. Ez intenzív használat és pályakezelés mellett is legalább két nap! Tessék jobban élen síelni, határozottabban tehermentesíteni, kicsit hátrébb terhelni! Ja ne feledjük, hogy ilyenkor a melegwaxot régen látott léc hótalppá változik!!!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.