Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Vrasek
2 élménybeszámolót írt
2
5 éve tag
2021.01.20. 18:33
Én arra a tányérosra gondoltam, ami a hütténél van. Ott csak az egyik ment tegnap a kettőből... De láttam amiről beszéltek az tényleg teljesen off a csákányos és a beülős között.
Előzmény: (magnum56 211030)
magnum56
324 élménybeszámolót írt
324
16 éve tag
2021.01.20. 16:37
Tányéros felvonó!
Igen, szerintem is hiba volt leszerelni a tányéros felvonót. De valószínűleg azért szüntették meg, mert ahogyan most ki van alakítva a pálya vége, a tányéros keresztezte volna a libegőhöz becsúszó síelők útját, ami balesetveszélyes. De meg lehetett volna oldani, hogy ne keresztezze, ha nem így csinálják meg a pálya végét.
A tányérosnak meg volt az az előnye, hogy legalulról, a lapos részről indult. Nem úgy, mint a csákányos, aminek az alsó állomása a lejtőn van, így elég körülményes hozzá a becsúszás.
De lehet, hogy a tányéros megszüntetésének más oka is volt. Ezt csak a tulajdonos tudná megmondani.
Tányéros felvonó
4 élménybeszámolót írt
4
4 éve tag
2021.01.20. 14:40
Mi pénteken voltunk fent, akkor még csak a Panorámalift és a kiscsákányos ment, természetesen óriási sorral. Összeségében mondjuk egész jól elvoltunk, már amikor csúsztunk. Mondjuk ahogy néztem, hétvégén se volt sokkal hosszabb a sor, mint pénteken.
Egyébként a tányéros liftet szerintem is hiba volt leszerelni, egy-két kisebb átalakításal az is működhetne, akármennyire is "csak" egy tányéros liftről beszélünk.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE