whoeverarpi!
Pontosan ugy kezdodott hogy a masik visszadta!!!...par embernek segitettem,- par emberrel voltak vitaim tobbe kevesbe epito jelleguek..megismertem sok normalis embert...meg aztan jonnek a par nem sok ,-hozzad hasonlo...okos tobiasok aztan ha a pofatlansagodra reagalok alltalaban privatban,- mert nem ide tartozik!!!Akkor jon reszedrol a siras rivas APUKADNAK IS ELMONDTAD??...
Sok erdemi veled kapcsolatban nincs de ahogy irtam tele van a Te irasod is hulyeseggel hibakkal ..a sielesrol pedig fogalmad sincs ..ugy hogy tema dobva...gondolom ezert osszpontositottlal valami masra!!
Reszemrol innet 0-vagy irhatsz amit akarsz...azert nem privatban irom/pedig oda valo/..mert ugyis felteszed ide!!
Arcoskodasodnak sincs ertelme ...mondod asztal mogul konnyu irogatni...ezzel mit ertesz ...csak nem fenyegtsz,- ne rohogtesd ki magad...ezt nem is akarom reszletesebben kifejteni...nevetseges szerencsetlen flotas vagy...//Ha letiltanank az sem baj ,-par jo fej azt sajnalom a hozad hasonlokon mert atlepek atnezek mint a gazon...
A stilusom nem mindig a leg simulekonyabb de allatalaban a segito szandek vezet..-csak megtanultam egyenes lenni ..nem csuszomaszo vagyok ...ellentetben....