h i r d e t é s

Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
szebe
19 élménybeszámolót írt
19
10 éve tag
2026.01.24. 08:48
Leginkább a tömegre értettem. Hétvégén sokan vannak, főleg ha jók a körülmények, ezzel számolni kell.

Hosszabban kifejtve más megvilágításba került, ezekkel egyet tudok érteni.
Előzmény: (pakesbar 224024)
pakesbar
5 élménybeszámolót írt
5
2 éve tag
2026.01.23. 22:07
Nem, máshol nem ez van. Máshol megpróbálnak a lehetőségekhez képest a legjobb szolgáltatást nyújtani. Annyi de annyi praktikus és gyakorlatilag ingyenes fejlesztéssel lehetne jobbá tenni.. ehhez nem kell St.Moritznak lenni.
Pl kihúzni egy hálót a sor mellé, hogy a sok birka ne tolakodjon. ralapatolni 3 lapát havat a jégre, hogy ne essen hasra a pulya kiszállásnal vagy épp hogy segítsen beszállni a kezdő snowboardos nyuggernek es ne álljon 5 percet a felvonó. Vagy akàr csak kirakni 10 kukás zsákot hogy ki lehessen dobni a szemetet.
És akkor olyanról meg nem is beszéltünk hogy miért nem lehet kártyával fizetni a kauciót. Konkrétan előttem 10 percig állt a sor a pénztárban mert a koreai turistanak(!) nem volt készpénze.
Ez nem pénz, nem klíma kérdése, hanem odafigyelés problémája.
Előzmény: (szebe 223942)
Balog Attila
154 élménybeszámolót írt
154
20 éve tag
2026.01.20. 15:47
Tegnap megkezdtük végre a szezont Szentistvánban.
Szép napos hideg idő, az időjáráshoz méltó remek és gyors pályák hétköznapi "tömeg" :)) .
Éppen ezért a feketén csak kétszer csúsztam, hiszen a piroson is kiválóan lehetett gyakorolni, faltól-falig húzni és a kéken is elég szép sebességgel lehetett mozogni.
Kellemes meglepetés továbbá, hogy végre a Hüttében leváltották a csapolt Heineken-t, Gösserre, sajnos továbbra is csak műanyag pohárban elérhető (az ára viszont viselhető 1500Ft-ért)
Na szóval most menjetek amíg ilyen szép hideg hétköznapok jönnek... a tetszőlegesen felhasználható 3 napos bérletet 32ezerért vettük ami szerintem szintén korrekt.
Remek szezont mindenkinek!!!
Előzmény: (szebe 223942)
h i r d e t é s
szebe
19 élménybeszámolót írt
19
10 éve tag
2026.01.18. 10:04
Átlagos hétvége, máshol se jobb a helyzet.

1-es pálya: meg kell becsülni abban a formájában, ahogy épp kapjuk, mert ők legalább törekednek a nyitásra.

(Eplénynek 40 centi természetes hóval, és folyamatos fagyokkal is mintha inkább nyűg lenne a 4-es, mindig hárítják az erre irányuló kérdéseket)
Előzmény: (pakesbar 223933)
pakesbar
5 élménybeszámolót írt
5
2 éve tag
2026.01.17. 20:19
Ma 20-25 perc volt feljutni 11-15 óra között. Élvezhetetlen kivéve ha csak napi 2-3szor akarsz felvonozni
IMG-5566.jpeg
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE