Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Bakancs szárító - vélemények, tapasztalatok? topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Slalom Sport
568 élménybeszámolót írt
568
18 éve tag
2009.10.28. 21:17
Therm-icnek létezik UV fényes ventilátoros szárítója, és állítólag elég hatékonyan öli a baktériumokat. Szag meg ugyebár a baktériumok "hullája" és az elhalt bőrdarabkák oszlása miatt van. Azaz ha kevesebb baci - kevesebb szag. Ez kb. 2 ropival drágább, mint a sima ventilátoros, azaz bagatell a különbség. Ezenkívül létezik a Sanitizer, ami ventilátoros, UV nélkül, de cserélhető pasztillás, az még jobban gyilkolja a bacit, fertőtlenít plusz illatosít, ez egy kicsit drágább, de előbb-utóbb a szobatársak összedobják...
Előzmény: (apalermoi 72223)
apalermoi
247 élménybeszámolót írt
247
19 éve tag
2009.10.27. 23:14
Nem akarom favorizálni ezt a cuccot, de az én bakancsomat egy átlag 22 fokos szoba nem szárította ki, meg a pálya menti megőrző sem, ezért vettem meg. Az más kérdés, hogy nem mindig használom, mert bizonyos hotelekben találtam jobb megoldást.
Aki meg úgy izzad, mint egy ló (pl. én), annak nincs az a jó zokni, és nincs az a lélegzős póló, pulcsi, kabát, amelyik megoldja a gondot:) A legjobb megoldás még mindig a lehető legkevesebb réteg, jó minőségű cuccokból. Könnyeben szárad:)