Sziasztok!
A mácius 15.i hosszú hétvégét a Csorba tónál töltöttük el a Kukucka panzióban.a panziót CSAK ajánlani tudom,olcsó,tiszta,vendégszerető volt Vladó,magyarul beszél,10km-re van a nagyparkolótól,Aki kéri IGO kordinátákat meg tudom adni a pontos érkezéshet.Szombat délelőtt érkeztünk és folyamatosan ömlött a hő ( szó szerint nagy széllel)hétfő délig.
A pályák kezeletlenek voltak,ratrakot nem láttak.Rengetek volt a friss hó bucka,helyenként félméteresek is,de ettől függetlenül élvezetes volt a síelés.Sajnos hétfőn negyed kettőkor egy ilyen buckában szerencsételnül estem,rommá tört csavarodás miatt a sípcsontom.
Poprádon megröntgenezték,begipszelték,műteni kell,de mondtam,hogy elhagyom a kórhátat,Debrecenben szeretném megműttetni magam.A bokám fityeg,itt van a kedd reggel és még mindig itt várom az kórházi ágyon a műtétet.
Senki ne ijedjen meg a pályától,iszonyat élveztem amíg el nem estem.Vasárnap valóban nem ment a nagy felvonó a nagy szél miatt,délután kettőre viszont megnyitották,de rettenetes deltás idő volt fent még ekkor is.
Szóval nagyon sok friss hó esett,javaslom,hogy aki készül ide,MENJEN EZERREL ! :)