Előzmény és válaszok a Csorba-tó topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
buci111
5 élménybeszámolót írt
5
17 éve tag
2010.03.16. 23:35
Kedves Nibelis! Köszönöm az infót és gyógyulást kívánok! Remélem azóta már túl vagy a nehezén... Megyünk ezerrel:)
Előzmény: (Nibelis 87571)
Nibelis
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
2010.03.16. 08:56
Sziasztok!
A mácius 15.i hosszú hétvégét a Csorba tónál töltöttük el a Kukucka panzióban.a panziót CSAK ajánlani tudom,olcsó,tiszta,vendégszerető volt Vladó,magyarul beszél,10km-re van a nagyparkolótól,Aki kéri IGO kordinátákat meg tudom adni a pontos érkezéshet.Szombat délelőtt érkeztünk és folyamatosan ömlött a hő ( szó szerint nagy széllel)hétfő délig.
A pályák kezeletlenek voltak,ratrakot nem láttak.Rengetek volt a friss hó bucka,helyenként félméteresek is,de ettől függetlenül élvezetes volt a síelés.Sajnos hétfőn negyed kettőkor egy ilyen buckában szerencsételnül estem,rommá tört csavarodás miatt a sípcsontom.
Poprádon megröntgenezték,begipszelték,műteni kell,de mondtam,hogy elhagyom a kórhátat,Debrecenben szeretném megműttetni magam.A bokám fityeg,itt van a kedd reggel és még mindig itt várom az kórházi ágyon a műtétet.
Senki ne ijedjen meg a pályától,iszonyat élveztem amíg el nem estem.Vasárnap valóban nem ment a nagy felvonó a nagy szél miatt,délután kettőre viszont megnyitották,de rettenetes deltás idő volt fent még ekkor is.
Szóval nagyon sok friss hó esett,javaslom,hogy aki készül ide,MENJEN EZERREL ! :)
Előzmény: (buci111 87528)
buci111
5 élménybeszámolót írt
5
17 éve tag
2010.03.15. 19:22
Kedves Sporttársak!

Aki hazaért a Csorba tótól a hosszú hétvége után, attól szívesen vennék némi infót! Olvastam némi hóesésről, milyenek a pálya állapotok? Sorbanállás, parkolás a feső parkolókban (FIS Hotel)? A hét végén még talán az ülőfelvonókat le is állították. Szél lehetett az ok?
Minden infó érdekel, mert csütörtökön felmennénk egy hosszú hétvégére, bízva abban, hogy már nem lesznek annyian, mint ezen a hétvégén...
Előre is köszönöm: Buci
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE