Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (2367)Időben csökkenő Időben csökkenő
klaci
2873 élménybeszámolót írt
2873
16 éve tag
2011.05.02. 08:45
Szerintem az eső miatt nem volt tolongás.
A helyi fórumban Keller András kérdezte, hogy megy-e valaki, de nem volt rá válasz.
Én is végignéztem a kamera képeket és csak pár kirándulót láttam...
Előzmény: (pokmalac1 118161)
pokmalac1
403 élménybeszámolót írt
403
14 éve tag
2011.05.01. 15:23
A web-kamerákon látom, hogy üres a pálya. Nem volt ma senki vagy nincs is nyitva?
klaci
2873 élménybeszámolót írt
2873
16 éve tag
2011.04.26. 08:58
Végre vasárnap megvolt a szezonnyitó! Kicsit óvatosan, kicsit bizonytalanul, de jó hangulatban és nagy lelkesedéssel abszolváltuk az idei első gyepsí napot. Voltak új érdeklődők is, ami örömteli, és természetesen a "kemény mag" is képviseltette magát, bár nem teljes létszámban. Páran a hétfőre gyúrtak, de úgy tűnik az eső közbe szólt...
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2011.04.21. 11:29
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Sikeres téli szezonon vagyunk túl!

Így visszatekintve szinte el sem akarom hinni, de már 2010. november 27-én nyitottunk, a szinte meglepetésszerűen érkezett 20-25 cm friss hóra. Az érkezését persze előre jelezték, de az előző napon még a késő őszi napsütésben a gyepsípálya zöldjét nézve valószínűtlennek tűnt, hogy másnap már minden fehér legyen. Reggel a Duna mellett csak havas eső esett "hát a gyepsínek annyi, a sízéshez meg éppen kevés lesz ez a hó, legfeljebb ott van a műanyag pálya, rajtunk nem fog ki az időjárás" gondoltam. És akkor jött a meglepetés, 16 éve üzemeltetem a pályát, de ilyen meglepetésben még nem volt részem. Szinte csak a pálya alatti utolsó kanyarban kezdett el nőni a hóvastagság, de hogyan? Mintha hófalba ütköztem volna, csak a jelentős lendületnek köszönhető, hogy felértem a pályáig. Szerencsére 2 felvonónk, a műanyag pályának és a gyepsínek köszönhetően azonnal hadrafogható volt, így nem is akármilyen szűzhavas szezonnyitó lett a végeredmény.

Azt hiszem ha később visszagondolok erre a szezonra, mindig is erre fogok emlékezni. És hogy miért? Mert bár hóágyúink vannak, azért mint minden rendes télszerető ember a természetes hóban hiszek, az az élmény semmivel nem pótolható!

A hóágyúk persze csodákra képesek, és az egyre hószegényebb teleken a jó minőségű pályákat mára már csak ezekkel lehet produkálni, de a természetes környezet hómentessége sokakat visszatart attól, hogy elinduljanak síelni. És ezt ezen a télen nagyon meg is éreztük. 80 napig voltunk nyitva, ami egyértelmű rekord Visegrádon, végre az ünnepek alatt is, de a rendes, vastag természetes hó valahogy nem akart idén megérkezni, a nagypályánk egyszer sem volt nyitva. Ez persze nem panaszkodás akar lenni, nekünk az a feladatunk, hogy ne csak akkor induljanak el az emberek síelni, ha saját lakókörnyezetükben is "tél" van. A pályákon gyakran ideális sízési feltételek vannak olyankor is, amikor pl. Bp-en már szinte tavasz van. Pedig hány sízést szerető ember is van hazánkban? Persze tudjuk ez a pálya nem nagy, ideális viszont a sízést és boardozást kezdőknek, hiszen ők még ezekre a "hegyekre" is félve néznek fel. És hol vannak az igazi sízők, boardosok? Aki igazán szereti a telet és a mozgást az nem hagyhatja figyelmen kívül ezt a testközeli lehetőséget, ha mégoly kicsi is. A rendszeres mozgás, főleg télen rendkívül fontos, és persze a jó levegő. Itt nem az a cél, hogy valaki tönkre síelje magát. Sok kicsi sokra megy! És nálunk munka után is lehet síelni, mégpedig minden nap este 10-ig!

Persze nekünk is fejlődni kell, dolgozunk a pályák fejlesztésének lehetőségén és a minél rugalmasabb bérletrendszer bevezetésén. Többet fogunk reklámozni is, így reméljük egyre többen fognak kilátogatni hozzánk a következő szezonban, és nemcsak az ideális hétvégeken. Várjuk a szezonnal kapcsolatos észrevételeket, már a honlapunkon is elérhető a kérdőívünk, melyet reméljük utólag is minél többen fognak kitölteni. Amennyiben egy kis ihletre vágynak, honlapunkon a téli weblapra kattintva kicsit nosztalgiázni is lehet egy-egy melegebb napon.

Még egyszer köszönjük mindenki látogatását, amivel egyben hozzájárultak jövőbeni terveink megvalósításához is, találkozunk a következő szezonban!?!? ...azaz ezen a hétvégén a gyepsí szezonnyitónkon!

A sípályák ugyanis újra zöldbe öltöztek, és nem szeretnénk ha az igazi sízők és boardosok ebben a hátralévő rövid időben is mozgás nélkül maradnának. Már a madarak is dalolnak, ami igazán különlegessé teszi ezt az élményt, a jó levegő és a gyönyörű táj mellett. Ha még nem próbáltad Húsvét vasárnap és hétfőn délután 2-től 6-ig kint leszünk a pályán, a felvonó és pályahasználat ingyenes lesz, a gyepsíket 1000 Ft-ért lehet bérelni. Normál sícipő, bot és némi , akár görkoris vagy biciklis védőfelszerelés ajánlott. Helyben is tudunk adni cipőket és botokat aki nem tudna hozni magával, még 500 Ft ellenében.

Várunk mindenkit szeretettel!

Gutbrod Rezső sí és gyepsí oktató, üzemeltető
klaci
2873 élménybeszámolót írt
2873
16 éve tag
2011.04.19. 11:24
Rezső már kiírta a visegrádi honlapra, hogy hétvégén indul a gyepsíszezon. Részletek még nem ismertek, de Rezső hamarosan közzé teszi.
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2011.03.15. 10:28
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Már jó pár napja 20 fok közelében van a hőmérséklet, de még mindig tartja magát a visegrádi gleccser. Persze már csak egy pálya használható, az is foltos, de még mindig lehet rajta csúszni.

A meghirdetett kokárdás síelés tehát nem marad el, csak a körülményekre tekintettel ingyenes lesz!

Várjuk azokat akik így kívánnak ünnepelni, és a szezon 80. napján közel 20 fokos hőmérsékletben még kedvet éreznek egy kis csúszkáláshoz.

A sífelvonó 9-től rendelkezésre áll, amíg az érdeklődés tart. A pálya természetesen a továbbiakban szabadon használható. Mobilon is lehet érdeklődni (20/9590213) még a mai napon.

Mindenkit várunk szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2011.03.11. 07:52
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Szinte hihetetlen, de még jól tartják magukat a pályák a visegrádi "gleccseren". A kiváló jeges alapnak és a még mindig meglevő éjszakai fagyoknak köszönhetően nem olvad, csak éppen kásásodik a pályák felülete. Nem túlzás állítani tehát, hogy igazi alpoki tavaszias hangulatban és pályaminőséggel várjuk a hosszú hétvégén hozzánk látogatókat.

Ráadásul a szezon végére tekintettel csak a hétköznapi kedvezményes árainkat kell megfizetni! Ez vonatkozik az esti sízésekre is, tehát 3000/2500 helyett 2500/1600 Ft-ot, és ez már ma estétől érvényes. Nemzeti ünnepünkön pedig a hozzánk kokárdával érkezők pedig további rendkívüli kedvezményt kapnak, nekik csak 1500/1000 Ft-ot kell a teljes napért fizetni.

Tehát kedves sí és snowboardos barátaink, aki még nem utazott el véletlenül az Alpokba, vagy nem tehette meg, jöjjön el hozzánk szezon zárásként egy jó csúszásra, rendkívüli kedvezményekkel, jó pályákkal, igazi tavaszias hangulattal, sok-sok napsütéssel várjuk a gyönyörű Visegrádon. Működik összes szolgáltatásunk, síiskola, kölcsönző, büfé is és lehet napozni szép fekvésű teraszainkon.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
https://www.visegradsipalya.hu
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2011.03.11. 07:51
Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki jól érezte magát Visegrádon, tényleg hihetetlen, hogy milyen jól tartják magukat még a pályák. És természetesen nemcsak Visegrádon, hanem a többi magyar pályán is. (Eplényt tegnap teszteltem, nagy élmény volt ismét!)

Úgyhogy itthon maradott sízők boardosok pattanjatok eszközeitekre és a hosszú hétvégén irány a magyar pályák, ünnepeljünk együtt csúszással ezen a talán utolsó (legalább is Visegrádon) szezon záró lehetőségen.

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Lackó
3275 élménybeszámolót írt
3275
19 éve tag
2011.03.10. 21:20
Elnézést, de nem volt még időm írni, így csak most tudom megtenni, hogy köszönetemet fejezzem ki mindenkinek, akivel egy piszok jó hangulató esti sízésen vehettem részt kedden este.

Talán legjobb hangulatú esti sízésem volt, komolyan.

Én marha azóta szidom magam, hogy a szezon végén mentem ki először esti visegrádi csúszkálásra.

Hogy jövő szezonban nagyon gyakran ott leszek, az biztos!

És külön örülök, hogy olyanokat ismerhettem meg személyesen -a már korábbról ismert síelők mellett-, akikkel élmény volt csúszni, beszélgetni.

Ma is kint voltunk a fiammal csúszkálni, annyira megtetszett a hely.

Holnap utazom egy hétre Ausztriába, és ahogy hallom az előrejelzéseket, én valószínüleg már nem fogok tudni síelni itt a szezonban. :-(

Aki még teheti, mindenképpen menjen, amíg tart a hó!

--
http://carvingski.hu
WéberF
2039 élménybeszámolót írt
2039
17 éve tag
2011.03.09. 14:43
Na majd a jövő szezonban megmutatom a csalánost. (Dús, patak melletti élénk növényzet, nedves altalajon kiválóan alkalmas csúszkálásra - nem síléccel, szüleimmel elkövetett hétvégi kirándulások emléke a Mecsek, Melegmányvölgyből.) Csak a környezetvédők kíméljenek meg, hogy még a patak mellett sem szabad rongálni a természetet! -:)
WFeri
Előzmény: (klaci 114413)
Lackó
3275 élménybeszámolót írt
3275
19 éve tag
2011.03.09. 14:26
Úgy néz ki, ma este is megyek, de mennénk holnap napközben is a fiammal csúszkálgatni.

Esetleg nem jön holnap valaki még rajtunk kívül, netán kisgyerekkel? (az én fiam 6 éves)

--
http://carvingski.hu
klaci
2873 élménybeszámolót írt
2873
16 éve tag
2011.03.09. 12:45
Feri, ha emlékeim nem csalnak, amikor képes lettél volna rá, akkor valahogy nem emlegetted ezt a cikk-cakkos futást...
A csalánosba nem akarsz behajtani minket?
:-)
Előzmény: (WéberF 114409)
WéberF
2039 élménybeszámolót írt
2039
17 éve tag
2011.03.09. 12:14
Lélekben Veletek leszek, webkamerán nézni fogom a találkát!
Andi! Nagyon kemény bemelegítő tornával kell kezdeni! Néhány fekvőtámasz után lécet vállra és cikk-cakkos futás a pálya tetejéről lefelé (felfelé már nem divat, arra ott a felvonó) - nekem legalábbis a TF-en azt tanították (megszállott gimnasztika tanárnő), hogy a lényeg a bemelegítő tornában van.
WFeri -:)
Előzmény: (jgezenguz 114366)
jgezenguz
18 élménybeszámolót írt
18
13 éve tag
2011.03.09. 11:05
Hali SOma!

Tudod mindent rám lehet bízni.........semmit nem szoktam elfelejteni :-))))
Előzmény: (Soma 114385)
Lackó
3275 élménybeszámolót írt
3275
19 éve tag
2011.03.09. 10:04
Na jó, kapsz egy teát is a tetthelyen! ;-)

--
http://carvingski.hu
Előzmény: (vasssy 114350)
klaci
2873 élménybeszámolót írt
2873
16 éve tag
2011.03.09. 09:58
Szia Lackó!
Nagyon örülök, hogy végre havon is összefutunk!
Előzmény: (Lackó 114341)
Soma
675 élménybeszámolót írt
675
18 éve tag
2011.03.09. 09:44
Részletes beszámoló és képek felrakása, az edzőhelyettes feladata. Ne feledkezz el róla!
Előzmény: (jgezenguz 114366)
jgezenguz
18 élménybeszámolót írt
18
13 éve tag
2011.03.09. 08:15
SZiasztok!

Akkor ma este 17 órakor tali a büfénél, egy asztalhoz becuccolunk, aztán amíg az Atesz megérkezik addig bemelegítünk. Fehér kabát lesz rajtam....
Üdv.Andi.
vasssy
1780 élménybeszámolót írt
1780
18 éve tag
2011.03.08. 23:49
Ezzel most nem győztél meg! ;-)
Előzmény: (Lackó 114347)
elsőelőzőkövetkezőutolsó
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.