Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Dobogókő Sípálya által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (70)Időben csökkenő Időben csökkenő
Dobogókő Sípálya
70 élménybeszámolót írt
70
14 éve tag
Topik: Dobogókő
2013.02.06. 20:33
Kedves kissünöcske és mindenki!
A darálás (hószakadás) megvolt és most is tart Dobogókőn. Eddig több, mint 10 cm friss hó esett a keddi és szerdai nap folyamán. Mivel múlt hét végére sem ment teljesen tönkre a pálya, továbbá már vasárnap is kaptunk egy kis előzetest a mostani havazásból, így jó esély van rá, hogy péntektől újra kinyithassunk. Biztos infó csütörtök délutánra várható!
Dobogókő Sípálya
70 élménybeszámolót írt
70
14 éve tag
Topik: Dobogókő
2013.01.26. 19:39
Igen, este megratrakoltuk a meglévő hóréteget, éjszakára pedig újabb hóágyúzást tervezünk. Várhatólag a következő néhány nap még igen jó pályaállapotokat tudunk biztosítani a hozzánk érkezőknek, utána sajnos újabb melegfrontot jósolnak.. Használjátok ki a lehetőséget, nálunk a mai nap tapasztalata alapján, valamint az aktuális webstatisztikáinkból kalkulálva a hétvégi nap ellenére sem várható tömeg, sorbanállás!
Előzmény: (Rera 152416)
Dobogókő Sípálya
70 élménybeszámolót írt
70
14 éve tag
Topik: Dobogókő
2013.01.25. 23:10
Készül a pálya holnapra: http://www.dobogokosi.hu/webkamera
webcamjan25f.jpg
Dobogókő Sípálya
70 élménybeszámolót írt
70
14 éve tag
Topik: Dobogókő
2013.01.18. 10:02
Ratrakot sikerült megjavítani,a mai próbaüzem után szombattól normál üzem, kezelt pálya.
Dobogókő Sípálya
70 élménybeszámolót írt
70
14 éve tag
Topik: Dobogókő
2013.01.15. 15:44
Ma egy kicsit olvadt a hó (+0.9 fok volt a csúcshőmérséklet), de most már lassan megy vissza a negatív tartományba. A ratrak dolgozik (elhelyezte a hóágyúkat a megfelelő helyre + a frissen leesett havat a pálya felső részére tolta a környékből, parkolóból).
Hóágyúzás tervben (valószínűleg csütörtökön lehetséges - jelen pillanatban nincs hozzá elég hideg).
Éjszakára további 4-5 cm friss havat is várunk, csütörtökről péntek reggelig pedig megfelelő hideget a kezelt pálya kifagyásához.
Mindezek alapján bízunk benne, hogy péntek reggel megfelelően kifagyott, felül megerősített ratraknyomos pályával várhatunk benneteket!
Előzmény: (gyepál 150965)
Dobogókő Sípálya
70 élménybeszámolót írt
70
14 éve tag
Topik: Dobogókő
2013.01.15. 15:00
Nyitás: január 18. (péntek) 9:00
Ne feledjétek, a parkolás ingyenes - részletek itt: http://www.dobogokosi.hu/parkolas
Áraink 3 éve nem változtak: http://www.dobogokosi.hu/arak
Dobogókő Sípálya
70 élménybeszámolót írt
70
14 éve tag
Topik: Dobogókő
2012.04.05. 08:46
Kedves Síelő Barátaink!

Az elmúlt hat év gyenge teleinek és forgalmának következtében a dobogókői sípályát fejlesztő és üzemeltető Dobogókőért Közhasznú Alapítvány egyre nehezebb anyagi helyzetbe került.
Rengeteg fejlesztést szeretnénk megvalósítani Dobogókőn, melyek jelentős hányada a síeléssel áll kapcsolatban.

Céljaink között szerepel többek közt:
- a sípálya jelenleg használaton kívüli részeinek felvonóval való kiszolgálása és kezelése
- új tanulópálya kialakítása a hegytetőről a felvonó aljáig
- hóágyúzási rendszer kiépítése
- éjszakai síelés lehetőségének megteremtése
- téli-nyári ülőlift építése

Ezen fejlesztések előkészítése jelenleg pénz hiányában rendkívüli mértékben lelassult. A fejlesztések nélkül pedig tudjuk milyen szomorú jövő elé néz a mai világban működni és vendégeit megfelelő minőségben kiszolgálni kívánó sípálya.

Amennyiben ti is fontosnak tartjátok, hogy az 1920 utáni Magyarországon elsőként kialakított és Budapesthez legközelebb üzemelő sípálya ne az eladósodottság, csőd, végső esetben pusztulás, hanem a fejlődés útjára lépjen, Dobogókő pedig az ország olyan gyöngyszeme legyen, amire adottságai köteleznek bennünket, kérjük gondoljátok végig, hogy az alábbiak közül miként tudnátok a Dobogókőért Alapítvány munkáját támogatni.

SZ.J.A 1%

Kérünk benneteket, hogy lehetőség szerint rendelkezzetek személyi jövedelemadótok 1%-áról a Dobogókőért Közhasznú Alapítvány javára (adószám: 18666777-1-13)

Anyagi támogatás

Amennyiben módotokban áll, úgy örömmel vesszük, ha bármilyen összeggel is támogatjátok a dobogókői síelés életben tartását, fejlesztését.

A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány bankszámlaszáma: 10403112-50526570-51901000

Készpénz adományt az egész évben minden nap 9-19 óra között nyitva tartó Makovecz Imre tervezte Zsindelyes Vendégházban tudjuk fogadni.

Szponzoráció

Közhasznú Alapítványunk támogatásával a támogató cég jogosult adóalapjának csökkentésére, nekünk pedig módunkban áll a támogatók megnevezése és hirdetése a Zsindelyes Vendégházban, a sípálya területén valamint a következő hónapokban megújuló weblapcsaládunkon.

Itt szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a sífelvonó személyzet eddigi ruhaszállító szponzora kivonult Magyarországról, így jelenleg 8 éves síruhákban vagyunk kénytelenek dolgozni, melyek közül egyre több jelentős mértékben elhasználódott. Számunkra a fejlesztések megvalósítása és a sípálya üzemeltetése prioritást élveznek az új síruhák beszerzésével szemben, azonban ilyen jellegű tárgyi felajánlást nagy örömmel vennénk. Jelenleg mintegy 6-8 db. síruhával is komolyan ki lennénk segítve, amelyekért természetesen a felajánló céget több módon is reklámozni tudnánk.

Önkéntes munkában való részvétel

Amennyiben szívesen segítenétek önkéntes munkátokkal a sípálya és felvonó téli-nyári karbantartásait, Dobogókő tisztántartását, szépítését vagy éppen rendezvényeink szervezését, megfelelő szaktudás esetén fejlesztéseink előkészítését, úgy kérjük jelezzétek szándékotokat a dobogoko@gmail.com e-mail elérhetőségen.

A következő hónapokban jómagam (Mácsai Tamás) több kirándulást is tervezek Dobogókőről kiindulva, illetve Dobogókőre, ahol szívesen vesszük, ha csapatunk munkáját megismerni, segíteni szándékozók is velünk tartanak. Ezen eseményekről weboldalunkon ( http://www.dobogoko.org ), illetve hírlevelünk által értesülhettek.

Dobogókő, 2012-04-04
Lőrincz László, Mácsai Tamás
Dobogókő Sípálya
70 élménybeszámolót írt
70
14 éve tag
Topik: Dobogókő
2012.02.24. 12:38
Sziasztok!

Tegnap még megtettük, amit lehetett a pályákon, azonban az erős felmelegedés következtében szombattól le kell állnunk a következő havazás érkeztéig. Köszönjük minden kedves Vendégünk látogatását! Bízunk benne, hogy hamarosan - remélhetőleg még az idén - sokukat viszont láthatjuk sípályáinkon! Külön köszönet lelkes segítőinknek, akik nélkül sokszor nagy bajban maradt volna a sípálya!

Mácsai Tamás - Dobogókő Síközpont
Dobogókő Sípálya
70 élménybeszámolót írt
70
14 éve tag
Topik: Dobogókő
2012.02.11. 08:30
Kedves Barátaink, Tisztelt Látogatóink!

A szombat hajnalig tartó, a pálya tetején végzett sikeres hóágyúzás és a hajnali órák pályakarbantartásának eredményeként a szezon eddigi legjobb körülményeivel várjuk Kedves Vendégeinket a február 11./12.-i hétvégén.

Ne feledjétek azonban, hogy hétköznap is minden nap üzemel a dobogókői sípálya, amíg azt az időjárás megengedi.



Üdvözlettel: Mácsai Tamás, Dobogókőért Alapítvány - Dobogókő Sícentrum
Dobogókő Sípálya
70 élménybeszámolót írt
70
14 éve tag
Topik: Dobogókő
2012.02.05. 05:57
Péntekről szombatra a felső meredek szakaszon 2 db hóágyú segítségével megerősítettük a pályaalapot. A szombati egésznapos havazásnak köszönhetően a hóréteg vastagsága 20-40 cm-re duzzadt, melyet az éjszaka folyamán az egész pályán újraratrakoltuk. A következő napokban igen jó pályaállapotok ígérkeznek! Minden nap - hétköznap kedvezményekkel - két felvonóval (hosszú tányéros és kis tanulólift), síkölcsönyzővel, a sípálya tetején ingyenes parkolási lehetőséggel és a megújult Zsindelyes vendégházzal (hideg- és meleg ételekkel és italokkal, házi specialitásokkal) várjuk kedves Vendégeinket! A Dobogókőre vezető utat takarítják, de a feljövetelhez jó téligumi szükséges, továbbá Pomázról a (H5/Szentendrei) HÉV állomás mellől hétvégén minden óra 55-kor indulnak buszok Dobogókő hegytetőre! (hétköznap ritkábban)
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.