Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Moderátorok segítése topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
2010.12.29. 18:12
A mosolyban kedves történeteket írunk nem összekeverve a mértéktelen alkoholizálással ami az ágyasban folyik. A Buékba beleférnek az évenkénti jókívánságok.
Nem ezekkel van a baj te is tudod.
rockenstein
354 élménybeszámolót írt
354
15 éve tag
2010.12.29. 16:44
Sokszor látom, hogy úgy duplikálódik egy topic, hogy egy új felhasználó, vagy egy régi aki lusta végignézni a topiclistát, nyit egy topicot egy létező, vagy ahhoz hasonló címmel. Ezt meg lehetne előzni úgy, ha lenne mondjuk topic kereső a fórum főoldalán (pl. beírod, hogy Donovaly, és kilistázza az összes olyan topicot, aminek a címében benne van Donovaly). Ezen kívül az új topic létrehozása előtt is feldobhatná a hasonló nevűeket, így látná mindenki, hogy az adott témában milyen topicok vannak. Sokszor meglehetősen lényegtelen, a síeléshez távolról sem kapcsolódó témákra is létrejönnek külön topicok, ezt is moderálni lehetne, és összevonni egy nagy "Egyéb" topicba (pl. nem értem, miért kell külön BUÉK, zenehallgatás, macifarm, mosoly, ágyaspálinka, síszenvedély, off topic, stb és társaik). Attól még lehet ezekről a témákról beszélgetni, hogy nincs mindennek külön topicja. Az érintett felhasználóknak (ugyanaz a 10-20 "törzs-user" kommentel a témákban) is egyszerűsödik az életük, mert csak 1 topicot kell olvasgatniuk 15 helyett. Szerintem...
Előzmény: (WAndrea 100564)
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
2010.12.29. 09:01
Miután túl vagyunk a 100ezredik hozzászóláson, és igencsak pörög a fórum, így egyre nagyobb kihívás az áttekinthetőség megtartása. Úgy döntöttünk, - a legaktívabbak véleményét is meghallgatva - hogy erősíteni fogjuk a moderátori csapatot. Jelenleg ennek előkészítésén dolgozunk, hiszen nagyon sok szempontot kell összehangolni.

Kérünk benneteket, hogy segítsétek a fórum moderátorokat.
Ebben a topikban várunk KONKRÉT javaslataitokat, hogy pl. mely topikokat javasoljátok:
- törölni
- összevonni
- kigyomlálni
stb.

Előre is köszönjük.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.