Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Pra Loup - Val'd Allos topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
netexp
61 élménybeszámolót írt
61
17 éve tag
2011.02.04. 18:38
Szia Gábor,
3 gyors kérdés:
a Balcons-ból lécen lehet lejutni a vonyóhoz, ugye? És oda is lehet hozzá csúszni? Nyugtass meg légyszi...
Az irodánk azt mondja, hogy kell fotó a bérlethez. De szerintem nem biztosak benne, feleslegesen nem vinnénk. Hogy van igazából?
Illetve az apartmanokban a "duplaágyas szeparé" ajtóval elválasztott? Egy ifjú pár aggódik a nyugalma miatt... :-))))))))))
Megköszönöm, ha válaszolsz, de ha más teszi, aki ott járt, annak is.
András
turbogabor
68 élménybeszámolót írt
68
15 éve tag
2011.01.27. 15:53
Sziasztok!
Gyors helyzetjelentés, mert sajna időm az nincs sok:)
Szombat éjjel értünk haza.
Összességében jó kis síelés volt, bár nagyon féltünk tőle, hogy egész hétre nagyon meleget mondott, de állítólag nagy szerencsénk volt, mert itt voltak még így is a legjobb viszonyok.
Balcons du Soleil apartman: Szokásos szűkös, de kulturált, semmi gond, (egyik szobával fizetettek ki egy kávéfőzőt, állítólag nem is használták, ezért nem vették észre, hogy el van törve...) viszont a kicsekkolás: gyerekek szóltunk hogy időben mennénk: lássa csodát 7:15-kor reggel!!!!! már az autóban ültünk!!!
Ami negatívum:
Soha többet nem megyek ide, mert rohadt messze van, csak nizza felől lehet télen megközelíteni, ne is próbáljatok más útvonalat, így cirka 1520 km!!!! Így viszont megnéztük Nizzát és Monte Carlot.
6 nap síelés: 4 nap marha meleg (8-10 fok) viszont a pályák jó állapotban (délutánra a meredekebb részek összetúrva a sok kezdő miatt). 5. nap 0 fok körül, 6. nap vescalon -20 fok!!!!!!
Viszont Pra-Loupban tökéletes körülmények, hihetetlen jó pályák, sokkal jobb felvonók!
Aki ide átment, onnantól minden nap ment át, megérte a mintegy egy órás átsíelés/felvonózás. Az oda-vissza út gázos (kétszer is tányérozás, kavicsos pályák, de ott nagyon frankó pályák.
Amikor Val-d'allosban voltunk többnyire a Vescali részen és a központi részen csúsztunk. A felvonók elavultak Fouxban (nem lassít egy kivételével, a kabinos meg.... lélekvesztő... de már építik a kabinost kiváltó ülőt a csúcsra. Hazafelé Nizzában megálltunk az Auchanban egy órára és utána jöttünk 140-el, így éjfélre itthon voltunk Kecskeméten.
Ha kérdés van írjatok, ha lesz időm válaszolok. Tömören ennyi.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.