Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Bormio - Livigno topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
tonics
25 élménybeszámolót írt
25
13 éve tag
2011.03.24. 15:52
Szevasz Bundi. Lehet igazad van. Néztem az ottani tv adásokat és láttam, hogy ők is kokárdát hordtak. Gondoltam is magamban, hogy nofene, milyen együttérzőek a magyarokkal. Ezek szerint akkor 20-a körül kell arra felé menni.
Nagy Péter /Bundi/
119 élménybeszámolót írt
119
16 éve tag
2011.03.24. 08:33
Halihó!
Azon a héten az összes olasz síterepen hasonló volt az időjárás, emlékeim szerint az elmúlt években a március 15.-ei héten még soha nem volt ilyen rossz idő. Engem inkább az aggaszt, hogy mostantól az olaszok nemzeti ünnepé nyilvánították március 17.-ét, innentől kezdve tömöttek lesznek ezen a héten a sípályák.
Előzmény: (tonics 116134)
tonics
25 élménybeszámolót írt
25
13 éve tag
2011.03.23. 21:29
Sziasztok!
Mi is most érkeztünk haza hétvégén Livignoból. Az utazással kapcsolatban csatlakozom az előttem szólóhoz. Időben el kell indulni de még akkor sem biztos, hogy oda értek időben (16:00-ig), hiszen az autópályás dugókkal nem lehet előre számolni. A németországi dugót mi is benyeltük ami folytatódott egészen Insbruckig. Este 7-re értünk az alagúthoz és beállítottak a sárba. Szerecsére mi terepjáróval voltunk ami ment mint kés a vajban amit néhány szgk-ról nem lehetett elmondani. A háttérből hallatszott egy-két reccsenés a dulakodás közben. Nekünk Livignoban volt a szállásunk a Casa Lucia házban, a sétáló utcától 100 méterre a belváros közepén. Az időjárásról annyit, hogy hétfőn havas-felhős, kedden napos, szerda kissé felhős de tiszta, csütörtök förtelem /hó, köd, látótáv 0,5m/, péntek szikrázó napsütés. Mindezek ellenére a frizurám még mindíg állt! Pénteken átmentünk Bormióba a hágón. Na az korrekt volt. 10 körül elindították a nagy kabinos felvonót a csúcsra. Fent jó volt a hó ami lent kásás lett a melegtől. Egy - egy fordulónál a térdemig ért a hókása.

Livignoban az árak jók, de csak az üzemanyag, a prafüm meg a cefre. 12e Ft-ból teleraktuk a szekeret gázolajjal, de annak a negyede elfogyott még a vissza úton németo. előtt beállt dugókban (2 km cirka 20 perc).

Összeségében jó volt itt síelni de nem fogok egyhamar ide vissza menni az biztos. Talán az időjárás miatt. Jövőre már kinéztem Tonalet.

Töltöttem fel néhány képet is. A profilomban megtekinthetőek. Sok sikert mindenkinek aki ide akar menni. Szállás infoért küldjetek privit.
Sziasztok!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.