Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Hol nincs tömeg??? topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Hogwash
841 élménybeszámolót írt
841
17 éve tag
2011.03.24. 22:29
Akkor te nem a pályát értékeled, hanem azt, hogy aznap, akkor és ott hogyan érezted magad. Kétségtelen, hogy erősen szubjektív dolog egy ilyen értékelés, különböző komoly és vicces szempontot lehet figyelembe venni és nem vagyunk egyformák. Mindenesetre én a Saalbach-Saújhely egyenértékűséget csak rossz viccként tudom értékelni.
Előzmény: (csabeszka 116255)
csabeszka
285 élménybeszámolót írt
285
14 éve tag
2011.03.24. 22:11
Hogwash: amikor értékelek egy pályát az teljesen szubjektív, mint mindenkinél, így Sátoraljaújhely azért kapott olyan jó osztályzatot tőlem, mert nyáron tudtam ott síelni a műanyag pályán, közel volt, ingyen volt, kedves volt a személyzet, máshol nyáron nem volt lehetőségem síelni, jó minőségű volt a pálya, rajtam kívül pedig csak 1-2 ember volt, úgyhogy ez az egyszerű magyarázata ennek.(nagyon sok körülményt veszek figyelembe, amikor értékelek egy pályát)

Krechl: nem affektáltam és nem fanyalogtam csak annyit jegyeztem meg, hogy egy 13 km-es sípálya rendszerre, ami nem a határ mentén van egy napra nem ugrik ki az ember, 1 hétre pedig szerintem akkor is kicsi, de ha te másképp gondolod szíved joga. 1 napra a határ-menti pályákat preferálom. De, ha arra járok ,,véletlenül" az már más tészta és ki is fogom próbálni.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.