Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Krvavec topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
peetair
12 élménybeszámolót írt
12
15 éve tag
2011.10.10. 11:02
Szia!

Mi itt szoktunk megszállni. Barátságos hely, kb 10 percre a kabinos felvonótól. https://sielok.hu/szallas/silvester/

Szobák változatos méretűek, az egész kicsi, 2 személyes amiben elfér egy franciaágy két éjjeliszekrény, egy beépített szekrény és ennyi, illetve van még egy fürdő-wc is, de van olyan szoba is amiben négyen és egy gyerekágy is bőven elfér. Régebben nem kértek felárat, ha 2-en mentünk egy 4 személyes 2 szintes szobába. Szerintem ez a legjobb, mert az emeleti hálórészben lehet ruhát szárítani. Síléc-sícipő tároló 3 évvel ezelőtt még nem volt.
Félpanziós ellátással vannak a szobák. Reggeli bőséges, nagy svédasztal, gyakorlatilag rántotta, sült virsli mindig van, ezen kívül minden amit látsz és annyit amennyit szeretnél, ha elfogy hoznak még. A vacsora szintén változatos, leves, második, desszert bőséges mennyiségben.
Egy hátránya van, hogy nagyon nem tudsz kimozdulni a Hotelből, és egy tehenészet van a szomszédságában.
Nem a legolcsóbb, de ha nem otthonról viszed az ételt és nem akarsz főzni, akkor a végösszeg nem mutat sok eltérést, az ellátás nélküli szállások és e között. És persze itt is adnak olcsóbb síbérletet. Olyan 3-6 Euro közötti kedvezménnyel vásárolhatók meg ezek a bérletek.
Nem tudom mennyire fontos a minél olcsóbb szállás, de Silvester hozzáállásában mi még nem csalódtunk, és olyan 6 vagy 7 szezont húztunk le nála. Ha nagyobb pörgésre vágytok síelés után, akkor Krvavec környékén nem nagyon találtok ilyet. Viszont a főváros csak kényelmes 20 percre van autóval.
Ja és január eleje mindig zsúfolt a pályán és a szállásokon is. Ezt vegyétek figyelembe, ha akkor akartok menni foglalás nélkül. Ilyenkor is lehet találni szállást, de lehet hogy pár órát rá kell szánni a keresésre.
Mindenképp érdemes foglalni előre. A szállásadók is szívesebben veszik az ilyen "fix" vendéget.

Péter
Előzmény: (Maté01 121612)
Maté01
23 élménybeszámolót írt
23
15 éve tag
2011.10.10. 09:49
Sziasztok!

Tud valaki ajánlani valami jó magánházat(apartmant) 2 fő részére?
Esetleg ha csak kimegyek, tudok találni jó áron, vagy előre keressek?

Máté
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.