Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Ski C.U.L.T. információk topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
ozsi
2143 élménybeszámolót írt
2143
14 éve tag
2011.10.20. 21:20
6-8 fő körül fognak alakulni a csoportok, de még nem végleges a létszám. Tudásszint és cél szerint állnak össze (pl. van néhány oktató, aki kétcsillagos vizsgára megy majd valamikor, ők nyilván együtt lesznek, de lesz komfortosabb csoport is).

Ha így megy tovább az időjárással, akár némi szűzhó is becsúszhat, de novemberben még se erre, sem a buckára nincsen garancia.

Az első háromnapos sízés célja főleg az, hogy belerázódjatok a síelésbe. Az első órákban az a feladatotok (nektek és az oktatóknak is), hogy felmérjétek, milyen mozgások megtanulására van lehetőség az akkori állapotok szerint. Lehetne most előre meghatározni konkrét célokat, de nem jutnánk előbbre ha rátok erőltetnék valami olyasmit, ami nem illik az aktuális helyzethez. Ez az ismerkedés fogja eldönteni a további menetet, alapvetően hozzátok igazodva.
Előzmény: (SíMan 122313)
SíMan
427 élménybeszámolót írt
427
17 éve tag
2011.10.20. 20:46
Csak nem mélyhó sízést és bucka technikát fogtok tanítani a Camp-on? Annak nagyon örülnék, mert egyik sem megy! Milyen elvek szerint fogjátok beosztani a nebulókat, tudás alapján? Kb. hány ember fog jutni egy oktatóhoz?
Előzmény: (ozsi 122246)
ozsi
2143 élménybeszámolót írt
2143
14 éve tag
2011.10.19. 22:38
Ahogy a topik címe mutatja, itt szeretnénk nagyobb tömegeket félrevezetni saját ügyeinkkel kapcsolatban. És persze más témákba kotnyeleskedve szívesen terjesztünk megalapozatlan információkat. És mindezek közé néha azért hasznos dolgokat is elrejtünk, de rettenetesen résen kell lenni, hogy ha valaki ki szeretné szűrni az értékeket a sok ocsú közül! ;-)

Ja és kérdezni is lehet... Pl. olyasmiket pl. hogy mivel akarunk kísérletezni a Research Campben?
Vagy mit lehet kérdezni vagy tanulni majd a télen a hazai pályákon az kétórás gyakorlati konzultációkon?
Vagy lesz-e többnapos kurzusunk Magyarországon?
Vagy ... most nem jut eszembe más.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.