Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Puy Saint Vincent topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
ici82
21 élménybeszámolót írt
21
12 éve tag
2012.02.05. 18:04
Örvendek, hogy szerencsésen hazaértetek. Mi is a Szlovénián keresztül vezető utat választjuk. Ott nincs pályadíj, ugye? vagy kell bármi egyebet venni?
Előzmény: (Bélapó 133274)
Bélapó
1434 élménybeszámolót írt
1434
18 éve tag
2012.02.05. 08:27
Szerencsésen hazaértem! Az utak nem olyan borzasztók, Szlovéniában kicsit vissza kellett venni a tempót, és persze az M7 sem patyolat tiszta. Balatonszentgyörgynél és Keszthely előtt volt némi hóátfújás és Tomajon a házhoz vezető utat befújta rendesen a hó, de sikerült beállnom az udvarra. Fél 10-kor indultunk Puy-ból, fél 12-kor már ágyban voltam. A tiszta menetidőm kb 10 óra volt. Délelőtt élvezhetem a tél örömeit, lapátolhatom a havat.

Öröm volt számomra, hogy találkozhattam a fórumozókkal. Remélem, mindenki szerencsésen hazaérkezett.

Tájékoztatok minden Szlovénián keresztülhaladó sporttársa, hogy a szlovének bevezették a vasárnap délutáni WC használati díjat. Az általunk meglátogatott benzinkutaknál a szóban-forgó hely bejáratánál állt egy úr, vagy hölgy tányérral, melyben csörgette az aprópénz 50 centet követelve. Kiírva sehol nem volt, hogy használati díjat kell fizetni, és eddig sem tapasztaltuk. (Bár ahol volt meleg víz és és papírtörlő, ott nem sajnáltam)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.