Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Zauchensee topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
KMargo
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
2013.01.03. 00:02
Én a feleség vagyok és tetszett a beszámoló! Kár, hogy klacikám sérült volt.
Legközelebb egy másik helyen remélem nagyobb szerencséje lesz!
Előzmény: (klaci 148306)
klaci
2873 élménybeszámolót írt
2873
16 éve tag
2012.12.30. 14:38
Az idei karácsonyi síelésünket a Flachauwinkl-Zauchensee terepen töltöttük. Szállásunk a Flachauwinkl-i oldalon a Highliner kabinostól ca. 300 méterre lévő Wieslbauer apartmanházban volt. A kulcsot Flachauban kellett átvenni (+ kifizetni az üdülőhelyi díjat), de ez nem jelentett gondot, szinte útba esett.
A házhoz kis emelkedő vezet, de letolják a havat, talán meg is szórják, így nem jelentett gondot a kocsival feljutás azon kevés alkalmakkor, amikor szükséges volt. 9 apartman van a házban, és van síbaki melegítős sítároló, és pingpong asztal is. Reggelente a 300 m gyaloglásból 200 m egy legelőn keresztben átcsúszással megspórolható, ha van elég hó - most volt.
A Zauchensee-i síterület remek infrastruktúrával és változatos pályákkal várja az idelátogatókat. A pályák általában jó eséssel rendelkeznek, így szerintem inkább a jobban síelőknek kedveznek, de a kritikusabb részeken vannak kerülő útvonalak is. Vannak nagyon széles, legelőnyi méretű pályarészek is, ami azért jó, mert ott kevésbé járja ki a tömeg a nyomvonalat. A felvonókezelők és a Hütték személyzete között is találkoztunk honfitárssal, kölcsönös örömmel konstatálva e tényt. Mivel mi nem a karácsonyt követő várható nagy tumultusban voltunk ott, nem volt zavaró a tömeg sem a pályákon, sem a felvonóknál, sem a Hüttékben.
26-án a talponsíelők csapatának egy része is megtisztelt bennünket - jó volt együtt csúszni Lacáékkel és Pókékkal.

Én sajnos rögtön az első nap első lecsúszásánál kisebb balesetet szenvedtem, így számomra a tervezett 6 sínapból csak 3 lett, de feleségem és fiam a többi napokon is méltó módon képviselték a családot. Ők bejárták Flachauwinkl-Kleinarl, valamint Flachau pályáit is, de elmondásuk szerint a díjat Zauchensee viszi el. Vagyis a legjobb részt azért sikerült megismernem... :-)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.