Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Nyeremények értékesítése topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
klaci
2873 élménybeszámolót írt
2873
16 éve tag
2013.02.11. 14:07
Én is abszolút etikátlannak tartom a nyeremények értékesítését! Ha valaki nem tudja felhasználni, ajándékozza el, vagy adja vissza!
Előzmény: (Rera 154530)
Rera
318 élménybeszámolót írt
318
14 éve tag
2013.02.11. 13:40
Kedves mindenki, elindítom ezt a topikot! Merthogy az itteni nyereményeket átruházni szabad, értékesíteni azonban tilos! Ez elvi kérdés, nem mellesleg a honlap üzemeltetőinek kérése is... S ugyan szankciókkal nem tudunk fellépni a kereskedők ellen, a nyilvánosság talán használ valamit...

Tegnapelőtt is volt egy hirdetés az Aflenz-topikban, bár hamar törölték... Írtam az illetőnek, kértem szépen a jegyet, és felhívtam a figyelmét a szabályra: értékesíteni tilos!

Illúzióim nem voltak, de azért reménykedtem, hiszen tavaly, a szezon vége felé nyilvánosan kértem és kaptam így jegyet, akaratomon kívül egyszerre hármat is (utólag IS köszönet BillaBennek, Kócosnak és Pistabácsinak)! A telekocsit megszerveztem, és a jegyekkel én sem kereskedtem: ingyen adtam tovább, a benzinpénzt pedig elharmadoltuk.

Nem megerősített információim szerint egyébként olyan kereskedő is van közöttünk, aki nagy tételben vásárolja a jegyeket!

Szóval aztán ma délelőtt választ is kaptam, idézem:
"Szia!
Köszi a megkeresést!
A jegyet sikerült eladnom.
Jó sielést!
Üdv
ruboczb"
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.