Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Inverz oktatás topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
klaci
2873 élménybeszámolót írt
2873
16 éve tag
2014.01.25. 14:11
Ferikém, bátorító szavaid jól esnek, erőt adnak! Már csak azt kell eldöntened, hogy melyik oldal érdekel, a tanítói vagy a tanonci. Szeretném leszögezni, hogy nálunk a vegyes státusz is simán belefér...
:-)
Előzmény: (WéberF 167858)
kócos
1234 élménybeszámolót írt
1234
19 éve tag
Offtopic: Az üzenet nem tartozik szorosan a témához
2014.01.25. 12:25
A békeidőben tavasz lévén összegyűltek a kertészet tudorai és mindenki lemetszett egy tőke szőlőt. Én is bár nem volt alapképzettségem. Többen oda jöttek segíteni és elmagyarázták, hogy a fenn maradt vessző sok, nincs beérve, hosszú ezért segítségül levágta mindenki az általa hosszúnak vélt venyigét. Végül csak a tőke maradt. Amikor a kiértékelés jött, az öreg gurigás a főnök meglátva a tőkémet azt mondta: meglátszik, hogy fogalmad sincs a szőlő metszésről.
Előzmény: (klaci 167847)
WéberF
2040 élménybeszámolót írt
2040
17 éve tag
2014.01.25. 11:27
Na végre! Fellebbent a fátyol a nagy titokról.Morzsolgatom a vezérfonalat, látok benne fantáziát! -:)) WFeri
Előzmény: (klaci 167847)
klaci
2873 élménybeszámolót írt
2873
16 éve tag
2014.01.25. 09:47
Csabor barátom egy másik topicban már sejtetni engedte, hogy hamarosan bomba robban a síoktatás terén. Na akkor lássuk a medvét!
A dolog komolysága természetesen jóval alulmúlja még a "Skigebiet Kaposvár" topicét is, de azért kíváncsian várjuk a véleményeket, javaslatokat, hasonló magasröptű agymenéseket. Senkit nem kívánunk kirekeszteni, bárkivel készek vagyunk együttműködni egy nemes cél érdekében.
Szóval.. egy jó hangulatú, némi pezsgővel is megspékelt klippitztörli este során pattant ki a gondolat, amely alapjaiban rengetheti meg a síoktatással kapcsolatban eddig uralkodónak tűnő eszméket. Mert mi van most? Egy oktató oktat 1 vagy több, de inkább több tanítványt, így az oktatmányra méltatlanul kevés figyelem jut. Újításunk megfordítja a dolgot: nálunk 6-8 oktató foglalkozik egyidejűleg 1, azaz EGY!!! tanítvánnyal, bábeli nyelvzavar módjára rázúdítva az összes téveszmét, amivel csak rendelkezünk, természetesen jó hangosan és egyszerre kiabálva. A tanítvány szedje ki belőle a szerinte üdvözítő javaslatokat, és aztán uccu neki fakereszt! Nálunk nincs szakmai féltékenység, én módszerem/te módszered, csak agyonoktatás van ezerrel! A tanuló végig érzi, hogy csak vele foglalkozunk, és ezért hálás lesz, nagyon. Annyira, hogy többé felénk se néz, de még a pályát is elkerüli, ahol összetalálkoztunk.
Most el kell mennem, így nem tudom kerek egésszé formálni ezt a kis szösszenetet, de biztos lesz, aki továbbgörgeti majd... :-)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.