Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Weinebene topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
bence84
92 élménybeszámolót írt
92
13 éve tag
2015.01.06. 00:14
Mi is szombaton voltunk itt! Azt hittem, hogy a léceim éle ment el, már el akartam vinni élezni. De akkor szerinted is vastag jégpáncél volt az egész terep? Borzalom volt az állandó sorban állás is. Egy darabig hanyagolni fogom ezt a terepet :(
Előzmény: (Yovena 177044)
Yovena
21 élménybeszámolót írt
21
12 éve tag
2015.01.04. 20:49
1-én és 3-án jártunk Weinebenen. Első nap nem volt problémánk a hellyel, viszont péntekre sajnos a hegy jégpályává változott. Jól ismerjük a terepet, szeretjük is, és eddig nem csalódtunk benne, de sajnos most elég kedvetlenül róttuk a köröket. Ezt még tetézte a nagy tömeg is, akik minden liftnél feltorlódtak, ilyet a helyen szintén ritkán látni. Sajnos a pályákon elég kevés hó van még mindig, amit ráhóágyúztak, azt a szél lefújta. Síelö is volt a boardos csapatunkban, ö jobban ki tudta élvezni a gyors pályákat, még ha jegesek is voltak, de a boardosok estek-keltek. Nem vagyunk már kezdök, de csak nagyon lassan tudtunk haladni, mert sajna már a pályák szélei sem puhák, ott is összefagyott a hó, és kevés a fékezhető felület. Profik biztos jobban kezelik a hely jelenlegi állapotát, a snowparkot is megnyitották már, és elég sokan használták az elemeket, de inkább csak olyanok akik amúgy is versenyezni szoktak.
Szóval sajnos Weinebenére nagyon ráférne jó pár centi friss hó, mert ha ez igy marad, inkább "túlélésröl" szól 1-1 lecsúszás, nem az élvezetről. Kezdőknek most nem ajánlanám, ezt az amúgy nagyon kezdő és gyermekbarát helyet.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.