Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 3, rendezés:
Előzmény és válaszok a Semmering - Hirschenkogel topikból
Üzenet szövege
Feladó:  akatonkaFérfiHaladó síelő
Dátum: 2015.01.22. 08:10
(Üzenetazonosító: 178389)
akatonka Hozzászólások: 25
Regisztrált: 2012.03.24.
30 síterepet értékelt

Nekem meg pontosan egy ezzel ellentétes liftkezelői magatartást volt szerencsém megtapasztalni az elmúlt szombaton, az esti sízésen. Két (kis)gyerek belemerülve a snowboardozásba akkor csúszott le a felvonóhoz, amikor azt már percekkel előtte le is állították, de a liftkezelő gondolkodás nélkül újraindította a liftet azért, hogy a két "csibésznek" ne kelljen felgyalogolnia a pálya tetején lévő parkolóig. Igaz ez Magyarországon, Mátraszentistvánon történt.
Előzmény: (csabeszka 178229)
Feladó:  csabeszkaFérfiHaladó síelő
Dátum: 2015.01.19. 12:48
(Üzenetazonosító: 178229)
csabeszka Hozzászólások: 269
Regisztrált: 2010.01.02.
37 síterepet értékelt

Na ez a merev szabálykövető, de teljesen primitív, embertelen hozzáállás. Igaz,ha 16.00-ig lehet felszállni, ne jöjjenek már 10 perces késésekkel, de 2-3 (öt) percen vitatkozni kicsinyes, bunkó, tahó hozzáállás, Az ilyenen én is nagyon ki tudok akadni. Ugyanakkor csak emiatt szerintem kár azt kijelenteni, hogy ide többé nem jövök....ilyen bárhol előfordulhat, mert a nagy-számok törvénye alapján ilyen hozzáállású emberek mindenütt vannak csak nem biztos, hogy összefutsz velük.
Előzmény: (Adri-ka 178212)
Feladó:  Adri-kaNőHaladó síelő
Dátum: 2015.01.19. 10:06
(Üzenetazonosító: 178212)
Adri-ka Hozzászólások: 3
Regisztrált: 2015.01.19.
18 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

2015. Január 18-án voltunk ezen a pályán. 3 családdal együtt döntöttünk úgy, hogy ide jövünk.
Fél egyre értünk oda, síeltünk es szánkóztunk is.
A pályán rengetegen voltak, az 1-es és a 2- es pálya minősége elfogadható volt még a sok síelő és snowboard-os ellenére is. A 4-es pálya már buckás volt délutánra.
A szánkópálya minősége nagyon rossz volt, pedig pont a szánkózás miatt jöttünk ide.
A legfontosabb, pedig amiért a beszámolót írtam, az a személyzet kriktikán aluli viselkedése volt. A gyerekeink 15.20-kor lementek a szánkópályán. A pálya rossz minősége miatt olyan sokáig tartott a csúszás, hogy 15.53- kor tudtak csak visszaszállni a liftbe. Mi, felnőttek, a felvonó tetején vártuk őket, hogy a nap végén lecsúszunk síléccel, a többiek pedig a felvonóval lemennek és leviszik a szánkókat. A lift a gyerekekkel 16.02- kor ért fel, ők kiszálltak, a többiek pedig ugyanabba a kabinba be akartak szállni. A felvonósok viszont már nem engedtek beszállni senkit, mondván, hogy 16.00- ig van lift. Volt köztünk 2 személy, akik semmivel nem tudtak lejönni csak gyalog. Ezt a minősíthetetlen hozzáállást nem bírom megérteni. Volt bérletünk, a lift az egész vita alatt működött, tehát ha engdték volna a társainkat beszállni simán leértek volna. Még egyszer jelzem, miannyiunknak volt bérlete. Azt gondolom, hogy 2 gyalogost a pálya zárása után is kötelességük lenne lehozni még akkor is, ha a saját hibájukból maradtak fönnt a hegyen. De erről most nem volt szó, mert a szánkópálya rossz minősége miatt nem tudtak a gyerekeink hamarabb visszajutni a találkozási pontra.
Végül lejöttünk együtt a sípályán, de kb. 3/4 óráig tartott. Közben a köd mellé még be is sötétedett, ami meg már igazán veszélyes volt.
Ezek után mi biztos, hogy, soha többet nem megyünk oda síelni, és nem is ajánlom senkinek.
h i r d e t é s


laponként: összesen 3, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »