Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Kosutka topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Konrád Leo
128 élménybeszámolót írt
128
7 éve tag
2016.12.30. 21:01
Sajnálom, hogy így jártatok… Pár éve mi is hasonló helyzetbe kerültünk itt, bár akkor ment a lenti kis lift és így jól elcsúszkáltunk a kicsivel. A nagy felvonóval nem mertük felvinni láb között a gyereket, mert tiltva van- ugye ismerős a tábla. Ha a gyerek már tud egyedül felvonózni (itt úgy emlékszem nem ránt akkorát a poma lift), akkor a tapasztalatok alapján az a kis letörés nem okoz gondot a gyerekeknek- bátrabbak ügyesebbek, rugalmasabbak, mint a kezdő felnőttek. Persze ez a szülő felelősége! Minden esetre a Kosutka jó kis sípálya, de Magyarországon szerintem a gyerek /bébi pályák mindenhol jók, így pl. Visegrádon biztos.
Előzmény: (Bigmafa 191692)
Bigmafa
36 élménybeszámolót írt
36
8 éve tag
2016.12.30. 20:12
Ma voltunk Kosutkán, főleg az itteni dícséreteken felbátorodva.
Azt kell mondjam, hogy elbénáztuk - én is, és az ottaniak is, bár ennek most csak én ittam a levét :(

Tegnap odatalefonáltam, hogy melyik liftek mennek - azt a választ kaptam, hogy a nagy, illetve "az épület melletti". Megnézve a térképet a hivatalos honlapjukon (kosutka.sk) konstatáltam, hogy szuper lesz - mert bár a nagy pályáról többen írták hogy a vége durván meredek (térképen is piros-fekete), de sebaj, a térkép alapján az "épület melletti" lift is jó lesz a kicsinek ha a nagy nem jönne be. Sőt, mivel a honlapjuk szerint "az egész központot mesterséges hóval borítják", gondoltam még lehet egy másik megoldás is, kikerülni a pálya meredek szakaszát. Tehát nyugodt szívvel nekiindultunk.
Odaértünk, és akkor láttam, hogy a honlapnak hinni nem szabad:
-merthogy a térkép a weblapjukon nem helyes, mivel van már egy új lift, közvetlenül az épület tövében. És az a "bébilift" meg a nagy ment csak. De ezt csak akkor láttuk, amikor odaértünk.
-Merthogy "az egész központ mesterséges hóborítása" is csúsztatás, lévén hóágyú csak a nagy pályán van - tehát nemcsak hogy nem ment a lift amire számítottunk, de hó sem volt a pályáján, sem a "kerülőn".

Ment a fejvakarás, mi legyen, és végül úgy gondoltuk, hogy ha már itt vagyunk bepróbáljuk (itt hibáztam én). A teljes napos jeggyel kétszer szenvedtük le magunkat, nekünk a piros pálya láthatóan még nem megy. Mikor reklamáltam a hibás tájékoztatásra hivatkozva, s némi visszatérítést kértem, kategorikusan elhatárolódtak (pedig több emberrel is beszéltem, igazán civilizált hangnemben), bár én beértem volna egy jelképes "bocsánat a félreérthető tájékoztatásért" mondattal, és 10-20% jelképes visszatérítéssel.

Szóval a pálya (a nagy) az jó, de ha van kezdő a csapatban, akkor a fentiekre nagyon figyeljetek oda.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.