Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Myto pod Dumbierom topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
TKata
214 élménybeszámolót írt
214
15 éve tag
2017.03.03. 21:22
Kedves Tervező!
Amellett, hogy teljesen egyetértek a közeli-távoli jövőre vetített jóslással, nem értem, miért ne kritizálhatna bárki bármit is. Miért ne mondhatná el bárki az őszinte véleményét, még akkor is, ha az esetleg másvalakinek nem tetszik. Ő így érezte, elmondta. Köszönet érte. Meg is jött az ellenvélemény, kijavítás, más tapasztalat. Azért is köszönet.
(Amúgy az én olvasatomban nem is annyira negatív amit írt, mint amennyire durván itt le lett támadva.)
Előzmény: (Tervező 194739)
Tervező
86 élménybeszámolót írt
86
9 éve tag
2017.03.03. 19:22
Kedves valamennyi hozzászóló, név nélkül !
Én 1979-80 körül ezeken a pályákon kezdtem sízni, mert egyszerűen nem volt más lehetőség. A Hopok északi oldalon annyira ki voltak a sziklák, hogy egy fordulóban a lécem végéből kb 30 cm letört. Másnap Mikuláson vettem másikat, kötés átszerelve, sízés folytatva...
Na, ez egy sem ideális állapot. Nyilván most már én sem akarok küzdeni, hanem szórakozni, és a tájak szépségét élvezni megyek.
DE: a sízéshez hozzá tartozik, hogy a hó, pálya felület változik, és csak hálát adhat Istennek mindenki, akinek ebben BÁRMILYEN színvonalon része lehet, azokkal szemben, akiknek a napi megélhetés is gond.
1983-ban jártam először gleccseren, azóta annak fele leolvadt. Néhány tíz év, és senkinek nem ez lesz a gondja errefelé, hanem az, hogy VIZET ! Tehát térdre, imához ! És ez nem vicc...
Jobb lenne az ilyen pályakritizáló hozzászólást minden topikban befejezni, akkor is, ha engem most ezért szenilis hülyének tartanak.
Előzmény: (dodi 194738)
dodi
48 élménybeszámolót írt
48
16 éve tag
2017.03.03. 17:51
Nézze Levente! Azért írnak az emberek ilyet pld. Én mert nem szeretek buckákon sielni, Én kifejezetten nem szeretem. Ezt azért írtam, hogy mások okuljanak belőle. Ha Ön szeret buckákon sielni hát tegye azt. Természetesen tudomásul veszem, hogy ilyenek a pályák "még ha piros is" de akkor sem szeretem, és szerintem mások is akadnak akiknek ez nem tetszik.Ezért írtam csupán semmi másért.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.