Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Melyik lécet válasszam? topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
WéberF
2039 élménybeszámolót írt
2039
17 éve tag
2020.02.16. 16:57
Vegyes érzelmekkel olvasom a bejegyzésedet. A magasságodhoz a 165-ös SLX nem annyira rövid, de Te tudod. Én 75 éves vagyok, "kifogytam" a profi VK standart GS versenylécemből, rövidebbre váltottam, szívesen kölcsönadom kipróbálásra.
175-ös Race GS HEAD Intelligence R21,5 101,3-64,3-87,3) Wordl Cup Sandwich technology, Tyrolia full diagonál free flex plus-os kötés.
Írjál privit, vagy itt válaszolj, ha érdekel. Nem akárkire bíznám a sok verseny-élményt (és eredményt) hozó versenylécemet. WFeri
intelligence.jpg
Orrkotes-es-flex-system.JPG
Osszkep.JPG
Balog Attila
144 élménybeszámolót írt
144
18 éve tag
2020.02.15. 22:23
Kedves Sítársaim!

Léc-repertoár bővítési szándékom ürügyén írok nektek. Az elképzeléseim aránylag összeálltak, a célom egy újabb pályaléc(GS) a meglévő Elan SLX mellé.
176cm vagyok, az SLX 165cm, melyet nagyon kedvelek, de néha hosszabb, nyugodtabb íveket is megsíelnék, bár egyáltalán nem szoktam "nyugodtan" síelni...sőt legszívesebben minden kanyart "megtámadok", hisz az élet, de főképp a sí-idő mindig rövid:)...de néha az SLX-t is "rövidnek érzem", bár a mai napon épp nagyon jól megértettük egymást, így semmiképp sem válnék meg tőle.
Szóval egy hosszabb GS lécen gondolkozom, nagyobb rádiusz, hosszabb éltartás, s szerettem a régi SL léceket melyek(bár a rockot is szeretem amúgy) "jobban harapták" a havat, nem voltak "felhajlítva", ám persze nem hagytak túl sok időt a mélázgatásra.
Emellet sajnos idén már 45éves leszek jómagam is, bár továbbra is sportélményként tekintek a síelésre.
No ennyi elöljáróban, köszönet előre is néktek,
üdv: Attila
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.