Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Síbakancs választás topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
endre77
317 élménybeszámolót írt
317
4 éve tag
2023.01.07. 00:27
A sibakancs az a kormanymu...ha lovas kocsit vezet valaki az zotykolodik..jobbra balra ugral de azert halad elore..es nem kot ki az arokba..a gokart az kemenyebb..feszes kormany kis mozdulat es mar fordul vagy meg is pordul...enyhe kis mozdulatra..Szoval a laza lotyogos ..csizma az nem reagal a jelekre rogton, egy passszo feszes csizma ..az mint a gokart....DE!!!!A verseny csizmat eltalalni, hogy epp passzos legyen ne fajjon, de pici se legyen nagy..az tudast turelmet igenyel penzt is meg idot is..?A jo verseny csizma legalabb egy szammal kisebb mint a rendes cipod..es sok kalapalas melegites koszorules utan lesz igazi!!..NEM veletlen hogy a versenyzok kezi poggyaszkent szallitjak ha a lec elveszik nem tul jo de megoldhato ha a csizma elveszik akkor meszeltek!!!

Mindenki igenye ,tudasa ,penztarcaja alapjan valogassa ki ..erdemes berelgetni is igy lesz osszehasonlitasi alap.


Az biztos Fisher az puhabb mint egy Dalbello vagy Nordika....a Head is eleg kemeny a Lange es Atomic kozepesen keny...egy 110-es Dalbello az kb 130-Fisherbol.
Fejes Péter
23 élménybeszámolót írt
23
13 éve tag
2023.01.06. 14:24
Nyilván egy jó bakancs bearanyozza az életünket. a kényelmetlen meg 1-2 óra alatt tönkreteszi a síelés élményét! Lényeges , hogy -10-15 fokban is fel tudd venni a lábadra.(Nekem volt olyan profi cipőm , hogy fél óra "anyázás" közben bújtam bele. Mondanom sem kell , hogy a bemelegítésre , mint sígimnasztika már nem volt szükségem. Nekem az véleményem , hogy tudásodnak megfelelő cipőt válassz. Eseteben , ha profi vagy akár 110-140 flexindekszű is lehet . Én 130 flexindekszű bakancsokkal sízek már nagyon régen. Ne feledd a cipődön csatok is vannak . Maxra akkor húzom , ha "ezzerrel" megyek , Ha oktatok , vagy unokázok ,akkor épphogy behajtom. A LÉNYEG! Ha katonai surranóban , faléc , dióverevővel is vágod a rövid lendületet, ( tornacipővel is megpróbáltam , csak a síkötés leszedte az orrát) akkor a súlypontod , illetve a térdet jó helyen van. A sízés élményét nem a sícucc , hanem a te tudásod adja . (Bár elengedetlen a megfelelő felszerés is.)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.