Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Baleset a sípályán topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Pety99
2 élménybeszámolót írt
2
2 éve tag
2023.03.09. 19:51
Sajnos a történet nem ért véget. A lány külföldi volt majd miután hazatért, és mivel a fájások nem múltak, további kivizsgálások következtek. Végül az MR kimutatta a bajt, csigolyatörés. Hosszú gyógyulás vár rá. Remélem, hogy teljesen felépül.

És az elkövető azóta is ott van a pályákon!
Előzmény: (Pety99 218021)
Agent
1646 élménybeszámolót írt
1646
20 éve tag
2023.02.12. 20:22
Esetleg személyleírás, szemtanúk vagy hivatalból eljáró rendőr, pályaszemélyzet, ilyesmi nem volt? Persze gondolom, hogy ilyenkor az ember kisebb gondja is nagyobb annál, hogy az elkövetővel foglalkozzon, de azért neki nem szabadna megúsznia
Előzmény: (Pety99 218021)
Pety99
2 élménybeszámolót írt
2
2 éve tag
2023.02.12. 19:25
Sziasztok. Egy szomorú története szeretnék veletek megosztani. Csütörtökön érkeztünk Bialkára, hogy 4 napot síeljünk. Minden szép és jó volt egészen tegnap délutánig, amikor egy síelő honfitársunk, aki sem síelni sem viselkedni nem tudott, kontrollálatlanul nagy sebességgel nekicsapódott egy álló lánynak aki magatehetetlenül zuhant a földre majd engem is elsodort. Rákiabáltam, hogy normális vagy? Motyogott valamit magyarul majd összeszedte magát és lement a pálya aljára. A lányt rögzített állapotban vitték le a pályáról majd a Zakopanei korházba szállították, ahol 4 óra várakozás után megállapították, hogy ágyéki gerinc zúzódást szenvedett. Nagy fájdalmai vannak a gyógyulás hosszadalmas lesz. A tönkretett síelésen, a 160 eurós vizsgálati díjon túl amit a biztosító vagy kifizet vagy nem az a legszomorúbb, hogy az illetőt abszolút nem érdekelte a dolog, otthagyta a sérültet és semmilyen intézkedést nem tett annak érdekében, hogy megkezdődjön a segítségnyújtás. Annyit üzenek neki, ha olvassa ezt a bejegyzést, szégyellje magát!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.