Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Szauna Ausztriában topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
EszterM
62 élménybeszámolót írt
62
14 éve tag
2010.01.04. 20:09
Én sem vagyok vetkőzős típus, de a szabályokhoz alkalmazkodni kell. Szerintem szaunalepedővel teljesen megoldható a probléma. Egy lepedőt a lábam alá teszek - mert nem szeretik, ha a bőr hozzáér a fához -, egyet pedig magam köré kerítek. Minthogy általában a fürdőkben több szauna van, és nem mindegyiben van egyszerre show, azt is szépen ki lehet kerülni, ha az ember nem bírja.
Előzmény: (Mil 78389)
Mil
800 élménybeszámolót írt
800
17 éve tag
2010.01.04. 19:37
kb. 15 éve szaunázom rendszeresen és soha egyszer sem voltam olyan szaunában ahol meztelenül voltak!
Hozzáteszem csak idehaza szaunáztam meg egyszer Moszkvában.

Semmi gusztusom nem lenne egy olyan helyhez ahol a zacsikat, répákat és bimbókat kell néznem. Már elnézést.

Nem vagyok szégyenlős, voltam már nudista strandon is, hogy kipróbáljam. Hát semmi extra, el kell mondjam. Ha vkinek attól lesz jobb kedve, hogy látja az elsődleges és másodlagos külső nemi szerveket elég gáz... az pedig , hogy jobb/egészségesebb ha még azokon a kis felületeken sem takarja semmi a bőrt nem elég érv szerintem.

Ha pedig egy "szaunamester" közölné, hogy mikor mehetek be és pláne mikor jöhetek ki, asszem tettlegességgel zárulna a dolog! Ezalatt a kb. ezer alkalom alatt bőven megtanultam, hogy mikor menjek be és mikor jöjjek ki. Mindenkire rá kell bízni, hogy mikor jön ki.

Szal érdemes előre érdeklődni a szaunabeli szokásokról... el kell fogadni, hogy különböző szokások vannak. Egyszer egy svéd ügyfelünk egy szál ... jött be a szaunába egy magyar szállodában... szerencsére én nem voltam ott, kolleganőim mesélték :) nem túl nagy elragadtatással :)))
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.