Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Szauna Ausztriában topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
gulac01
16 élménybeszámolót írt
16
17 éve tag
2010.01.06. 11:18
Na azt én sem. Jártam egy budai uszodába, ahol pont az volt, amit leírtál. Párszor még elnéztem nekik, vártam hogy az edző rászóljon a csemetékre, de meguntam:/ Többet nem megyek... Sajnos nagyon kevés hely van, ahol betartják csak az olyan alapszabályokat, hogy mondjuk úszósapkában és nylon szatyorral nem ácsorgok bent, vagy a testemről csordogáló izzadtságot nem rázom rá a szaunára:(
Előzmény: (Mil 78649)
Mil
800 élménybeszámolót írt
800
17 éve tag
2010.01.06. 11:09
szép, szép, csak annyit tennék hozzá, hogy többfajta szaunahangulat létezik. tényleg van a csendes, nyugis, meditálós. van a mozgalmasabb duma-röhögés, összejöttünk és megbeszéljük az élet dolgait hangulat. és van amikor az úszók, illetve az úszó és vízilabda tanoncok bejárnak felmelegedni sportolás közben, után. ezek mind jók lehetnek. személy szerint én csak az "átjáróház" hangulatot nem szeretem, az olyan semmilyen hangulat.
Előzmény: (gulac01 78640)
gulac01
16 élménybeszámolót írt
16
17 éve tag
2010.01.06. 10:32
Sziasztok,
Szerencsére már Mo-on is sok helyen van kultúrája a szaunázásnak (meztelen). Egyre több helyen az országban, mint pl. Sárvár, Esztergom, Egerszalók, és még jó néhány, ahová a szaunamesterek betették a lábukat. Több mint 25 éve rendszeresen szaunázom, de amikor életemben először, kb. 5 évvel ezelőtt találkoztam ezzel a szokással Ausztriában, nekem is rettenetes furcsa volt és frusztrált. Ez mostanra teljesen elmúlt, teljesen meg lehet szokni és jobban is esik. Ezeken az oldalakon megtudhattok többet a szaunázás szabályairól és a felöntésekről:) Jó olvasást és szaunázást:)
http://www.szaunavilag.eoldal.hu/cikkek/a-szaunazas-szabalyai/szabalyok
http://www.szaunamester.hu/

Kriszta
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.