Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Versenyzéssel kapcsolatos kérdések topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
skiing.hu
16 élménybeszámolót írt
16
17 éve tag
2010.01.11. 16:25
Kedves Soma!

Köszönjük a dicséretet, igyekeztünk...

Kb. 300 ember állt rajthoz az idei K2 Kupán, (2006-1942 között születettek). Ennyi kategóriát nem könnyű összehangolni, csak a sí óriásműlesiklásban három különböző rajthely volt kialakítva (mini I-II; monosízők és amatőr versenyzők, valamint igazolt versenyzők). Az időmérés is három különböző módon zajlott, szóval volt rajta szervezni való. Ennek megfelelően a különböző áttűzések és pályanézések miatt gondolhatod, hogy nem egyszerű feladat kialakítani a legmegfelelőbb rajtsorrendet - ám a kérdésed esete teljesen egyértelmű. A gyerekeket feltétlenül mielőbb le kell engedni, mert a pálya állapota annyira romlik, hogy számukra igen balesetveszélyes lenne nagyobb kádakban síelni. Ez a jövőben sem fog megváltozni - de ti legalább tovább alhattok! Vagy síelhettek, drukkolhattok a kicsiknek stb. Hát, ez van.

Még egyszer köszönjük a részvételt, mi is nagyon élveztük az idei versenyt!

K2 csapat
Előzmény: (Soma 79441)
Soma
675 élménybeszámolót írt
675
18 éve tag
2010.01.11. 14:31
Ezúton is szeretnék gratulálni a K2 szervező csapatának, magyar viszonylatban ritkán látható hatékonysággal és szervezettséggel zajlottak a versenyek. Úgy gondolom a néhány perces csúszás bőven a tűréshatáron belül van.
Csak egy zárójeles kérdés: Nem lehetne esetleg azt a néhány (8 - 10) seniort előre engedni, szerintem 80 - 90 gyerek jobban ki tudja várni azt a 8 - 10 öreget mint fordítva. Persze ez egy kicsit önző kérdés volt.
Mindenesetre köszönjük a remek versenyt.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.