Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a APO kötés tapasztalatok topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bélapó
1434 élménybeszámolót írt
1434
18 éve tag
2010.02.07. 08:31
Szia Gyorgyferenc! Én a következőkép csinálom. Az orrnál lévő csathoz soha nem nyúlok. Azt egyszer beállítom és kész. A felső csatot megállásnál én ki szoktam lazítani, azután kapcsolom ki hátul. Belépés: enyhe lejtőnél a bord lejtő felé eső élét odaverem a hóhoz, akkor stabilan megáll a bord és és kényelmesen be tudok lépni, ha meredekebb akkor a felső élre döntöm - természetesen egyik kezemmel támaszkodom - és úgy lépek bele. A kötés zárása után a felső csatot szorosra húzom. Azért azt elmondom, hogy a lányomnak is ilyen kötése van, ő egyik csathoz sem nyúl és simán belelép menet közben mikor kicsúszik a liftből.
Előzmény: (gyf 81659)
gyf
571 élménybeszámolót írt
571
17 éve tag
2010.01.25. 12:39
Végül nem jutottam el vele a szervizbe, csak telefonon konzultáltunk. Valószínüleg csat vagy szijcsere volt az előző tulajnál, és kicsit szélesebb a kelleténél.
A hétvégén Csorba-tón kipróbáltam.
Igazából nem tudtam használni a hátulról belépős technikát, mert a deszka azonnal elkezdett valamilyen irányba csúszni. Amikor találtam olyan vizszintes részt, hogy nem mozdult, gyorsan feljött, de az elindulás volt macerás.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.