Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Bringás topik topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
maximus*
95 élménybeszámolót írt
95
14 éve tag
2010.11.15. 22:17
Valóban, igazad van. Az a szakasz valóban nem volt a legjobb. Mi most voltunk okt. 23-án fixisekkel, sok ember nem volt a tónál :)) Nyáron el tudom képzelni, amit mondasz.
Előzmény: (minerel 93658)
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
2010.11.15. 22:10
öööö ha emlékeim nem csalnak a Tour de Tisza-tó versenyen a zsilip utáni szakasz sok mindennek volt nevezhető de kerékpárútnak nem. A többi tényleg rendben volt bár tempós tekerésre az is necces mert az északi részen pont a töltésen jönnek-mennek át az emberek a vízhez.
Előzmény: (maximus* 93656)
maximus*
95 élménybeszámolót írt
95
14 éve tag
2010.11.15. 22:05
A településeken lévő kerékpárutak (Budapesten, vidéken, bárhol) életveszélyesek. Egy-egy kereszteződésben csak úgy bele vannak vezetve a jóhiszemű bringások, ahol aztán nagy valószínűséggel elcsapják őket. Rengeteg magyar videó van fent youtube-on, amiket fejkamerával rögzítettek. Érdekes felvételek, bemutatják egy átlagos városi közlekedés ínyencségeit. Én fixizem, egyértelmű, hogy úton, nagy sebességgel. Már csak a kerékpárutak minősége miatt is az autók közé kényszerülök. Na persze nem kell engem annyira kényszeríteni, tökéletesen megvagyok én az autósok között is. Persze ez a fajta közlekedés-mód nem az óvodába járó családnak való. Elfogadom, hogy minden nap életveszélynek vagyok kitéve, de ennyi erővel ki sem kéne menni az utcára.

Pozitív élményként megjegyezném, hogy a Tisza-tó körül gyönyörűen ki van építve a kerékpárút. Aki szeret bringázni, nézzen el arra jó időben, mert a táj is gyönyörű (a töltésen megy végig az út a tó körül, nagyjából 50-60 km, kőhajításnyira a tótól. a másik oldalt fácánok, és madarak a végtelen pusztán.) A kerékpárút nagyjából két méter széles, nagyon finom aszfalttal borítva. Nincsenek rajta levelek, növények, töredezések.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.