Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Felvonók

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Sörapu.
1360 élménybeszámolót írt
1360
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Felvonók
2011.02.08. 06:50
Én idén síeltem már egy pár terepen jó pár napot, szerencsénkre mindig szép időben. Talán egy-két alkalommal fordult elő, hogy lehúztuk a bubit, akkor amikor a hóágyú pont a mi irányunkba volt állítva. Én imádom ezeket a lifteket, mert nagy hidegben, csapadék esetén regerenálódik az ember. Főleg ha melegíti s popónkat is!
A francia pályákról nem tudok írni, mivel nem ismerem őket, de nem hiszem, hogy egy átlag Salzburgi síterep nagyon lemaradna mögöttük. Ausztria ezen részén szuper gyors felvonók vannak, nagy részük sebessége 14-18 km/óra. Ahogy olvasgatom a francia topikok hozzászólásait, azt látom, hogy a pályák jó szélesek és hosszúak, a liftek nagyrészt régiek. Egy régi francia lift átlag 6-7 km/órás sebességgel halad, ráadásul sokkal többször állítják meg ezeket, mert nagyobb a hibázás lehetősége ki- és beszállásnál.
Ausztria mellett szól a gyors megközelítés. Aki időben tud indulni, az még az adott napon síel, és utolsó nap is csúszhatsz zárásig és normál időjárás mellett este 9-10 között már otthon vagy. Szóval én biztos nem utaznék kétszer egy napot, ha mindent megkapok Ausztriában.
Előzmény: (Vid 108474)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.