Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Koralpe, Tauplitzalm, Goldeck, Lungau?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Lackó
3275 élménybeszámolót írt
3275
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Koralpe, Tauplitzalm, Goldeck, Lungau?
2005.10.22. 14:07
Sziasztok!
A foglalkozásomat nem írom le :), (mert aztán megkapom a magamét Lord76-tól) csak a tapasztalataimat:

Koralpe: Nem nagy hely, de kellemes. Én speciel nagyon szeretem.Tömeg nincs. Jól karbantartják a pályákat. A szlovén szlalom válogatott egyik edzőhelye. Közel van. (Bp 410 km)Rövid, de jó pályák.

Goldeck: Általában mindenki csak egyszer megy oda, aztán inkább máshová. A pályák nem rosszak, de egy óriás kabinos lift visz a hegyre. Főleg hétvégén nagyon sokat kell rá várni.

Tauplitz: Nagyon hóbiztos hely, elég jó, főleg "változatos" pályákkal. De fönt van egy fennsík, amit át kell korcsolyázni vagy botozni. Emiatt a boardosok általában utálják. Bár vannak jó freeride lehetőségek! Főleg hétvégén elég nagy tömeg szokott lenni.

Lungau: Hóbiztos, elég komoly régió, modern liftek. Főleg a Grosseck pályáin, ahol majdnem mindegyik ülős. Tömeg csak a hétvégén szokott kicsit zavaró lenni, de nem vészes. Katschberg is jó, ha jót akarsz sielni, akkor a távolabbi csákányosokhoz kell átcsúszni.Ott már hétvégén sincsenek sokan, és nagyon jók a pályák.
Fanningberg nem nagy, de az ülőliftje veszett hosszú, európában az egyik leghosszabb. (Emiatt viszont a pályája sem rövid!)

Talán tudtam egy kicsit segíteni a döntésben.

Baraliccu! Azért nézd meg jól, mit kínálnak az irodák, mert például félpanziós ellátással jó szállást nem biztos, hogy "direktben" olcsóbbat találsz. (Csak a gagyi szállásokra vigyázzatok!) Apartmant már lehet,hogy olcsóbban találtok. A bérletárakat is hasonlítsd össze! Segítsek?
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.