Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síbakancs szerviz

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Joci
461 élménybeszámolót írt
461
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síbakancs szerviz
2012.03.08. 20:44
Nos a sícipő kérdés sok ember életét megkeseríti. Némelyik embernek mázlia van és megtalálja a lábára öntött csukát, de van aki sosem talál magának megfelelőt.
Eddig még nekem sem sikerült.
Nekem speciel széles a lábfejem és kvázi nem találok magamnak kimondott kemény cipőt ami viselhető lenne. Ami már ténylegesen kemény cipő lenne nem csak kamu 110-120 flex indexű az sajna mind keskeny lábra készül. Itt Magyarországon nem kapni széles fazonban. (mert valami "idióta" kitalálta, hogy spanyol csizmát csak keskeny lábra kell gyártani.)Bár a LANGE gyártja 100 mm talpszélességben, de itthon nem kapni. Ami elég széles, az nem tartja a sarkamat. Ha nagyon meghúzom akkor meg a lában fájdul meg.Két szezon óta keresgélek, de eddig nem bukkantam rá az igazira.Erre is csak egy SZENT dolog működik. Próbálni, próbálni, próbálni....

UI:
Sok sikert a lábra alakításban.Ha nem jutsz előrébb tuning ügyében akkor egy fokozattal feljebb már találsz valóban keskeny fazonú cipőket amik jól tartják a lábat persze egy valag pénzedbe kerül. :-( Egy biztos agyon húzott cipő nem járható út. Így ugyan mindenhol szoros lesz de sajnos bizonyos részeken túlzottan eldeformálódik a héj és nyomni fogja a lábad.
Előzmény: (szendre 136880)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.