Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kezdő snowboardos vagyok

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
badzoli
445 élménybeszámolót írt
445
21 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Kezdő snowboardos vagyok
2012.12.31. 18:57
Én ugyan eddig csak és kizárólag Burton (moto, most meg Ruler, illetve deeluxe és Raichle alpint) bakancsokat használtam, de azért nem ennyire sarkos a dolog, hogy csak a burci az egyetlen jó. Mindent a lábforma-cipőkaptafa összeférhetősége határoz meg, még a hőre formázható bélések ellenére is.
A Head, a Forum, a Deeluxe, a Nitro, a Rossignol, a DC, a Flow, az Atomic, NIKE és még megszámlálhatatlan, de nagynevű sportmárka bakancsai között találni jót és kevésbé megfelelőt, mint ahogy lehetséges, hogy valakinek pont a Burton bakik nem passzolnak. De általában kijelenthető, hogy ezekkel a bakancsokkal nehezebb melléfogni, mint pl a Limited4you termékeivel.
Szerintem a bakancsnál a legfontosabb, hogy kivehető béléses legyen, vagyis cipő-a-cipőben. Ezek a belsők mind gyorsfűzősek. Aztán a következő kérdés a bakancs keménysége, ez általában 1-10-ig értendő. Ha step-in-ről beszélünk, ott nagy kompromisszum a kompatibilitás.
A külső cipő lehet gyorsfűzős, hagyományos, vagy BOA-system. Sok versenyző esküszik a hagyományosra, én nem adnám semmi pénzért a gyorsfűzős bakimat, sokkal kényelmesebb a kezelése.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.