Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Parádsasvári Fakuckó - 4 fős faház dézsafürdővel a Mátrában
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
schuht
130 élménybeszámolót írt
130
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2013.01.21. 15:33
Drukkolók nektek! Én 13-án voltam nálatok (másodszorra)síelni, s nagyon jól éreztem magam. Tudom, hogy nem egy osztrák pályarendszer, de a hazai viszonyokhoz képest igazi osztrák feelingem volt. Igaz 11-12 órától az alsó csákányosnál hatalmas tömeg jött össze, de ez benne volt a pakliban, mivel vasárnap voltunk. Viszont a Hütte közelében jó zene szólt, senki nem volt ideges, csak mosolygós arcokat láttam. A személyzet mindenhol kedves volt. Még a parkolóban is, amikor rosszul álltam be(nagy helyet hagytam ki), a sícipőmet épp sikerült magamra rángatnom, amikor jött a parkolást segítő uriember, s arra kért, hogy álljak egy picit arrább. De mivel a cipő felvétele nem volt egyszerű művelet, nem igazán hajlottam rá. Ekkor felajánlotta, hogy ő megteszi! Köszönöm, így utólag is! A Hüttében az ételek, italok finomak voltak. (egy picit drága, de hát nekik is meg kell élni valamiből). Mindent összevetve nagyon jól éreztem magam a szálíngózó hóesésben nálatok. Kitartást!!!!!! Üdv Gabi
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.