Ha február, akkor Krynica! Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt voltam itt először, köszönhetően moto moto-nak, aki felhívta a figyelmemet erre a síterepre. Akkor is nagyon tetszett, most is. Az időjárás is hasonló volt, akkor is esett a hó, most is. A múlt évben készült és a most kattintott képek között semmi különbség. Tylicz után másnap, vasárnap itt síeltünk. Most a teljesen kezdő szemével néztem a terepet. Ha felmegyünk a buborékos felvonóval a legtetejére, akkor ha balra csúszunk a J jelű tányéros felvonó mellett van egy elég lapos, rövid kék pálya, ahol az első csúszasok megtehetők. Szerintem aki már ici-picit is tud síelni, az hamar megunja és jöhet a E jelű tányéros felvonó melletti kék pálya. Szerintem ennek abszolút ideális az esése kezdőnek is és haladónak is, mert jól lehet rajta gyakorolni. Nyomtam is rajta rendesen a hóekét én is, sokat fejlődtem ebben! Bár a tányéros adagolós, de egyáltalán nem ránt, egészen finoman indul el a kezdőkkel is. Ennek a pályának a hátránya csak annyi, hogy innen vagy lesíel a delikvens a piros pályákon (1, 6) az aljába, vagy felgyalogol kb 300-400 m-t a kabinos tetejéig. Mi a nap végén inkább ezt választottuk, két léccel a vállamon azt hittem kiköpöm a tüdőm, de azért nem olyan vészes, mint látjátok 5 nap alatt összeszedtem magam annyira, hogy írni tudjak. Tyliczhez képest az árak magasabbak (pl. itt 1 pont a pontos bérlethez 1,4 zloty, míg Tyliczen 1 zloty volt, vagy ugyanaz a Bigos leves /?, hasonlít a mi székelykáposztánkhoz, csak tejföl nélkül/ itt 13 zloty, Tyliczen 10 zloty volt). Volt szerencsém még szombaton sötétedés után (5-től zárásig, azaz 6-ig) csúszni a kivilágított pályákon. Azért nagy fény nem volt, helyenként romantikusan félhomályban lehet csúszni! Miután előző napokban is folyamtatosan esett a hó, így a nap végére rendesen össze is túrták az 1-es, 6-os piros pályákat. Az elég rossz liftkapcsolatok ellenére is az egyik kedvenc közeli síterepem lett. Tavaly nem tettem fel képeket, most pótolom!