Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Eplény Síaréna
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Szépalma Hotel - különleges, vidéki hangulatú szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
hori88
56 élménybeszámolót írt
56
12 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Eplény Síaréna
2014.12.31. 15:18
A síaréna és a lenti parkolók egy völgyben fekszenek, ahol szerintem már nem igen van lehetőség parkolók kialakítására, mivel nincs sík terület, de lehet tévedek. Planai-hoz hasonló emeletes garázs lenne megoldás, de az már más kategória... Szerintem adj még 1-2 esélyt eplénynek, mert jelenleg ez a legjobb síterep Magyarországon és ahogy a tumultust elnézem van igény a magyarországi síterepekre bőven.. Egy másik ülős felvonó megoldást fog szerintem jelenteni, ha az időjárás és az anyagiak úgy engedik. Az 1-es aljában lévő tömegre meg csak-csak kitalálnak valamit. A legnagyobb probléma az, hogy nem lehet lejtőn elsiklani a felvonóhoz a szintkülönbség miatt. Az, hogy itt van egyre több negatív kritika, az csak egyre jobb, mert nem azt jelenti, hogy sok a gond, hanem, hogy egyre több ember látogat el ide és így arányosan nő a kritika is. :)
Előzmény: (ervinsi 176653)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.