Félreértés ne essék én is szurkolok az összes hazai pályának annak ellenére, hogy van egy ami a szívemnek kedvesebb a többinél. Olyannyira, hogy rendszeresen nézem a honlapokat olvasom a fórumokat. A korábbi pengeváltás kapcsán (amit részéról Szkíta1 lezártnak tekint) azonban elgondolkodtam, hogy voltak-e más pályák fórumain ehhez hasonló párbalyok. Azt kell mondjam nem emlékszem, hogy máshol előfordult már ilyen. Persze attól, hogy én nem emlékszem rá, még lehetett. De arra emlékszem, hogy a Sípark fórumán már nem egyszer volt ilyen. És általában a vita indítójáról kiderült, ami Szkítáról is, hogy a Síaréna a szíve csücske. Ezzel nincs is semmi baj, mert mindenkinek lehet, meg nyilván van is ilyen. Többször megmosolyogtam már a Síaréna kommunikációját (látván az ottani webcam képeket), de sem én sem mások (akik esetleg látták azt) nem indítottak ilyen provokatív vitákat. Úgy gondolom az a lényeg, hogy van hol síelni kis hazánkban is, vannak olyan vállalkozó szellemű és elhivatott emberek, akiknek köszönhetően néha még szélsőséges körülmények között is lehet síelni. Nyilván az egészséges, előremutató kritikákat meg kell fogalmazni, le kell írni, ennek úgy gondolom még örülnek is az üzemeltetők. Nem hiszem, hogy az itt folt ott folt jellegű dolgok ilyenek lennének. Mindenki el tudja dönteni (akár a webcam képek alapján), hogy mikor hová megy csúszni. Nem is értem az ilyen hozzászólások lényegét (főleg akkor, amikor minden pályának szurkolunk). A számunkra esetlegesen túl szubjektínek tűnő kommunikáción meg lépjünk túl, így szurkolva az összes hazai pályának.
Szép havas telet, jó csúszást.