Sziasztok,
A héten az egyik nap Silvretta Montafon síterepen voltam. Voralbergben eddig még nem síeltem, gondoltam kipróbálom. Olvastam róla, hogy jó a hely meg szép a környék. Szerintem nagyon jó síterep igazi öt csillagos hely, sok pályával rendelkezik, hosszúak és szélesek, jók a liftek. Mikor a parkolóba értem rengeteg autó volt ott, gondoltam tömeg lesz, de ez a pályákon nem látszott. A pályák állapota tökéletes volt reggel, igaz délutánra voltak jeges részek de ez engem nem zavart, egy jól megélezett léccel a jegesedés nem okozott problémát. Sokféle nemzet nyelvét hallottam mivel a környező országokban most van a síszünet, a farsangi szezon is kedden ért véget, magyar beszédet nem hallottam. Nekem csak egy napra volt időm ide menni de ez egy több napos síterep. Sok volt a családos illetve iskolás csoportok akiket akkor oktattak, sok a kék pálya de van jó sok piros és néhány fekete pálya is. A gyerekeknek és nekem nagyon bejött a 44-es fekete pálya szinte senki nem volt rajta napközben. Tudom távol van Magyarországtól de szerintem egy nagyon jó sírégió ez a hely. Teszek fel pár képet.