Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Chopok dél és észak
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Wellness Hotel Bystrá - "Smart choice" csomag - 2 éjtől
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
szilvih0106
10 élménybeszámolót írt
10
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Chopok dél és észak
2016.01.28. 17:15
Hidd el, minden infót elolvastam, és észrevettem a változásokat, régebben a gyerekkedvezménynél évszámot adtak meg, mint ahogy Donovalyban a mai napig teszik, idén először adtak meg ilyet, hogy betöltött 12 évtől, ezért kérdeztem rá, hogy ki mit tapasztalt, vajon tényleg így betartatják-e, vagy csak másképp fogalmazták meg. Donovalyban úgy van, hogy a 2004-es születésűek még gyereknek számítanak, tehát mindenki, aki az idén tölti. Az enyém már januárban betöltötte, tehát ott még gyereknek számítana, de itt, ha a születésnapot nézik, már nem.

Köszönöm, hogy gyorsan válaszoltál.

Bodice 10 km-en belül van az északi oldalon, Lipótszentmiklósnál jobbra fordulsz, és már a hegyre vezető út mentén. Viszont oda 50 perccel több a menetidő Budapestről.

A GOPASS-szal kapcsolatban akkor Te is csak ezt a pár eurós kedvezményt tudod? Tudom, van még pontgyűjtős bulija, de ez nem érdekel. A Liptov kártyával lehetett régebben 30%-ot kapni, de csak az egynapos bérlet árából. Ahhoz képest ez semmi.
Nagyon szeretjük a Jasnát, imádtuk, amíg ingyen síeltek a gyerekek, de 4 főre azért már húzós ára van a síbérletnek, ezért nagyon meg kell gondolni. A tavaszi szezon is nagyon poénosan csak március 29-től 30-ig van, hurrá.:)
Előzmény: (Chopoker 186888)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.