Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Buszos síutak Franciaországba - tapasztalatok

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kovács Andrea 70
18 élménybeszámolót írt
18
12 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Buszos síutak Franciaországba - tapasztalatok
2016.02.26. 13:42
Daddy! Valóban ért trauma a részegséggel kapcsolatban (nem síelés alkalmával) és nyilván máshogy látná a helyzetet, ha pl. utitársa aspirál a buszon, meghal, mindezt mondjuk egészen közelről végig kellene néznie, és emiatt egy nap késéssel érkezik Fro-ba, vagy éppen sehogy, vagy randalírozó részegek miatt nem tud aludni hat napon eresztül, vagy éppen részeg síelő elgázolja a pályán és emiatt eltöri a gerincét és egy életre lebénul, vagy ugyanez történik hozzátartozójával stb. stb. stb. Számtalan ilyen eset van. És nagyon is idevágó dolog, főleg most, hogy az adminisztrátorok - nagyon praktikusan - átnevezték ezt a témát. Én szerencsére egyáltalán nem látom, hogy a maga mentalitása, amely szerint a síelés szerves része a túlzásba vitt alkohol fogyasztás olyan nagyon nagy támogatottságot élvezne, mint ahogy maga sugallja - vagy szeretné?
Poénos lenne az "értetlenkedés"? Vajon az is poénos lenne, ha a buszuk egy részeg utitársa miatt az árokba fordulna, és maga úgy összetörné magát, hogy soha többé nem tudna síelni? Hm?
Vajon tisztában van azzal, hogy a" népi hiedelmekkel" ellentétben az alkoholos befolyásoltság MINDIG súlyosító körülmény és - hogy a témánál maradjak - a pályán törtnő balaseteknél a biztosító egy fillért nem fizet, ha ez megállpítható? Márpedig a franciáknál is ez az első,amit vizsgálnak...
Előzmény: (Daddy 187998)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.