Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síverseny KIZÁRÓLAG amatőr gyerekek részére

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Soma
675 élménybeszámolót írt
675
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síverseny KIZÁRÓLAG amatőr gyerekek részére
2006.03.30. 14:10
Kedves Farkas!

Már több fórumon is jeleztem azt a problémámat ,hogy az úgymond "amatőr " versenyeken együtt indulnak a valóban amatőr és az "álamatőr" gyerekek. Nagyon jól tudom, hogy hivatalosan azok a gyerekek, akik nem igazolt versenyzők, amatőrnek számítanak, de nyilvánvalóan nem azok, ha egy síegyesület tagjai, annak edzésein, edzőtáborain résztvesznek és szakavatott edzők irányításával készülnek, nem ritkán 100 - 200 havas nappal szezononként. Természetesen az Ő tudásuk nem összehasonlítható azokkal a valóban amatőr gyerekekkel, akik egy évben 5 -15 napot síelnek és a szűlők, jobb esetben egy síoktató tapasztalataira számíthatnak. Mivel azonban ezek a gyerekek is nagyon szeretnek versenyezni, kitűzött pályán menni, számukra esélytelenné válik a verseny és ami nagyon fontos egy gyerek szempontjából, hogy szinte soha nem lehet SIKERÉLMÉNYE! Arra szeretném kérni a versenyek szervezőit, hogy gondolkozzanak el azon, hogy van-e valamilyen lehetőség a versenyzők, egyesületben síelők és a valódi amatőrök szétválasztására.
A legutobbi példa, amit Te is említettél a Bankár és a Telekom kupa, ahol idén is álamatőr (Budapesti Siiskola "versenyzője") gyerek nyerte meg az amatőr kategóriát.
Hidd el nagyon sok szülő nevében beszélek, nagyon sokunknak esik rosszul az, hogy látjuk a gyerekeink arcán a csalódottságot. Itt nem arról van szó, hogy mindenáron nyerni kell, csak az esélyek legyenek azonosak.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.