Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síverseny KIZÁRÓLAG amatőr gyerekek részére

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Soma
675 élménybeszámolót írt
675
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síverseny KIZÁRÓLAG amatőr gyerekek részére
2006.05.23. 15:02
Kedves Szab!
Bocsi, hogy ellentmondok Neked, de úgy gondolom nem rossz a példa. Hiszen amint láttad az eddigi levelezésben én pontosan 3 kategóriát javasoltam. Egyrészt az igazolt versenyzőket, másrészt az un. álamatőröket, tehát akik egyesületben síelnek, szakavatott edzők irányításával, de nem igazolt versenyzők (ezekre hivatkozol a Bp.-i Síiskolások esetében), valamint azokra az igazi amatőrökre, akik szülők, esetleg síoktatók irányításával síelnek egy-két hetet szezononként. Amint Te is írod, ha egy gyerek min. 4 szezont végigsíel egy egyesületben, majd bármilyen ok miatt mégsem lesz igazolt versenyző, az ugyanolyan esélyekkel indul egy "amatőr" versenyen, mint az a gyerek, aki ezt a 4 szezont a szülőkkel egyhetes sítáborokban töltötte. Valószínű, hogy a válaszod Neked is az, hogy nem, tehát a realitások érdekében valóban el kellene választani ezeket a kategóriákat egymástól.
Az, hogy a Bp Síiskolában milyen módszerekkel folynak az edzések, arról valóban nincs információm, és teljesen egyetértek Veled, hogy ezek nem nevezhetők profi módszernek.
Mégegyszer szertném megjegyezni, hogy senkit nem szeretnék megbántani a gondolataimmal, nem szeretném azt a látszatot kelteni, hogy a versenyző gyerekek ellen vagyok.
A személyes kérdésekre is szívesen válaszolok: A képen amit látsz egy a bizományi áruházban (Vajtai, ez itt a reklám helye) 5.000 Ft-ért vásárolt kb. 8 éves régí típusú versenynadrág van rajtam, a síkabát pedig szintén innen van, szintén 5.000 Ft és a legnagyobb jóindulattal sem lehet versenyruhának nevezni.

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.